Powiadomienie rodziny smsem.

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
batoon84
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Powiadomienie rodziny smsem.

Post autor: batoon84 »

Gdy we wniosku wprowadziliśmy numer telefonu rodziny to po odebraniu karty od kuriera system poinformuje rodzine smsem, ze karty juz są w urzędzie czy musimy to zrobic telefonicznie?
buźka

Re: Powiadomienie rodziny smsem.

Post autor: buźka »

po odebraniu przesyłki od kuriera trzeba jeszcze zrobić odbiór przesyłki w systemie i dopiero wtedy rodziny dostają smsa
Karo86

Post autor: Karo86 »

Wcale tak nie jest, że po odznaczeniu paczki w systemie ponieważ spr to i system wysyła dzień wcześniej powiadomienia nim karty dotrą wogole do urzędu. Pokazała mi klientka smsa z powiadomieniem i przyszedł wcześniej niż kurier z kartami.
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

U mnie czasami paczka leżała kila dni nieprzyjęta i nikt sie nie zgłaszał a jak pytałem to dostawali sms w dniu rejestracji przez nasz przyjęcia paczki w systemie
Iwa 66

Post autor: Iwa 66 »

A ile czekacie na wyrobienie kart?. Ja wyslałam wniosek 28 sierpnia i jeszcze w podglądzie jest status w produkcji.
pres

Post autor: pres »

ja też wysyłałam chyba 26 sierpnia i w piątek 3.10 dopiero przyszły
ODPOWIEDZ