powszechny dostęp do internetu
Re: powszechny dostęp do internetu
Dzibar napisała 12.01.2011 r:
\"- POWSZECHNOSC DOSTĘPU DO INTERNETU STAJE SIĘ DZISIAJ PRZYMUSEM TAK JAK TELEFON CZY SAMOCHÓD, a nie luksusem\"
no więc nie mam tego przymusu dzibar!!!
\"- POWSZECHNOSC DOSTĘPU DO INTERNETU STAJE SIĘ DZISIAJ PRZYMUSEM TAK JAK TELEFON CZY SAMOCHÓD, a nie luksusem\"
no więc nie mam tego przymusu dzibar!!!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Marian możesz sie czepiać drobiazgów, ale dobrze wiesz, że nie o tym wszak mowa,
oto przykład
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... ntarz.html
oto przykład
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title, ... ntarz.html
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Boję sie tych, którzy uważają, że internet jest lekarstwem na wszystko. Jak nie było internetu, to rozumiem, że relacje i komunikowanie sie ludzi były do kitu?!
Teraz, im powszechniejszy internet, tym relacje człowieka z człowiekiem sa lepsze? Czy o to chodzi? Rozumiem więc, że w epoce homoidów relacji prawie nie było, czy tak? Polowania w grupie nie można było zrobić? Nie było relacji, bo nie było internetu?
Moje relacje z Babcią byłyby lepsze, gdyby był internet?
Czy tak? Wchodzimy w czasy szczęśliwości powszechnej, bo będzie coraz więcej internetu?
Poziom przestępczosci jest wprost proporcjonalny do poziomu dobrych relacji międzyludzkich. Czyli oznacza to, że im więcej internetu, tym mniej patologii?
Karkołomne rozumowanie!
Teraz, im powszechniejszy internet, tym relacje człowieka z człowiekiem sa lepsze? Czy o to chodzi? Rozumiem więc, że w epoce homoidów relacji prawie nie było, czy tak? Polowania w grupie nie można było zrobić? Nie było relacji, bo nie było internetu?
Moje relacje z Babcią byłyby lepsze, gdyby był internet?
Czy tak? Wchodzimy w czasy szczęśliwości powszechnej, bo będzie coraz więcej internetu?
Poziom przestępczosci jest wprost proporcjonalny do poziomu dobrych relacji międzyludzkich. Czyli oznacza to, że im więcej internetu, tym mniej patologii?
Karkołomne rozumowanie!
Moni myślę identycznie jak ty, ona już dawno wykorzystała wszystko.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
internet nie jest lekarstwem na wszystko - to tak jak z jedzeniem, ci co mają odpowiednie jedzenie, maja odpowiednie figury, kondycje - sa zdrowsi itd, itp - i o tym wie każdy lekarz, i przeciętnie myślący. A ci egoiści, ktorzy boja sie internetu to właśnie takie osobniki, ktore same nie zjedzą i innym nie dadzą, aby broń Boze za duzo nie wiedzieli ( bo ich interesy moga na tym stracić)
Myślcie sobie co chcecie - bo myślenie ma przyszłośc, a Polacy nie gęsi.........
Myślcie sobie co chcecie - bo myślenie ma przyszłośc, a Polacy nie gęsi.........
Dzidka
I NIE GĘGAJĄ JAK DZIBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz powszechny dostęp do internetu - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dzibar
proszę o pomoc
połączone komisje ws. katastrofy - czyli jak posłowie PO uciekają przed odpowiedzialnością
do Dzibar
pomóżcie mi
jak zwykle władze \"w porę\" się zorientują
POTRZEBUJE POMOCY
sprawozdania ministerialne
niepoprawni.pl
I ten też blokuje?
bezdomność czy nie?
Gdzie mam zwrócić się o pomoc ?
samostanowienie, prawo, tolerancja
TU-154M
Prośba o pomoc