Jak w temacie. Mam kwotę wynagrodzenia za luty 2016r. Przekracza kryterium. Pytanie, czy decyzja jest do uchylenia i zwrot od marca do lipca, czy płacić dalej a zwrotu zażądać za marzec i kwiecień.
1)zmieniasz decyzję XX/XX z dnia .... w ten sposób że nie przyznajesz z.r. na marzec kwiecień
2)w pozostałym zakresie decyzja XX/XX pozostaje bez zmian
w uzasadnieniu opisujesz sytuację
dopisujesz że osobną decyzją zostaną ustalone NP wraz z ustawowymi odsetkami za opóźnienie.
No chyba, że chcesz w jednej decyzji zmienić i robić zwrot to orzekanie będzie miało więcej pkt.
Elmer, może ty podpowiesz nasz bład żle wydane decyzje,nie powinnam sie pomylić nic mnie nie tłumaczy ale jak to wyprostowac ,możemy my czy sko musi, chyba sobie strzelę, sytuacja jak wyżej , zrobiono niestety jak w pierwszej propozycji w zapytaniu ale jak to teraz odwrócić, jestes fachowcem wiec liczę na uprzejmą pomoc, jak to odkrecć)wdzięczna bym była za wzory decyji , muszę cofnąć zł za zł nie od czerwca a od lutego) i mam żle wydany zwrot i np, też miała przeł)krozenie juz od lutego, niestety w połowie czerwca było zgłoszone, wiec od II-V ma np. ale jak tu wyprostować wstecz zł za zł?jezeli mozna zł za zł.Jestem swieza z krótkim stazem i z takimi akcjami nie miałam stycznosci.
Kobitka ma zr 118.89 i rozpoczęęcie wypłacane od czerwcaa powinna z tego co sie dowiedziałam od lutego.
Proszę pomóż