Pracownicy socjalni z woj. Podlaskiego - dyżury w godzinach nocnych wramach współpracy z policją - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 12    [ Posty: 113 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 09 sty 2014, 14:29

Witam
Czy otrzymaliście również od Wojewody pismo w sprawie podjęcia dyżurów nocnych przy współpracy z policją i co wy na to ?
~sylwiarr

Napisano: 09 sty 2014, 14:29

NIC WIELKIE NIC
~Wredna

Napisano: 09 sty 2014, 14:33

Czego się boicie?
Już teraz w wielu ośrodkach jest tak że w jakiś dzień jeden socjalny zostaje dłużej.
Teraz po prostu zostanie do nocy. Albo zmieni się z innym wieczorem. Chodzi im pewnie o to by ktoś warował w razie interwencji policyjnej. By ofiara przemocy została od razu objęta kompleksową pomocą.
Gorzej jeśli policja będzie sobie was wzywać na swoje interwencje. Może być gorąco.

Jakoś to muszą zorganizować. Będziecie na zmiany pracować.
~Adam

Napisano: 09 sty 2014, 19:02

Nie będziemy misiu. Nie ten zakres obowiązków, nie ten cAs pracy, nie te czynniki ryzyka zawodowego, nie ta logistyka-transport.
~Nikt

Napisano: 09 sty 2014, 19:55

Otrzymaliśmy - z dokładnym wyjaśnieniem procedury postępowania/ \"uzgodnionej polityki\". Niczego , co może wprawić w histerię się nie dopatrzyliśmy. Więc się dziwię reakcjom ..
~emilka

Napisano: 09 sty 2014, 20:06

Ja tam nie zamierzam,,dyżurować\'\'. Wojewoda nie jest ustawodawcą.
A art.12a ustawy jasno to definiuje. Są też wyjaśnienia MPIPS.
W nocy się spi. Są inne służby uprzywilejowane zresztą do czuwania.
Mam z kim spać. Nie zamierzam z telefonem.Pracodawca powiedział,że nas nie zmusi.Amen.
~ela

Napisano: 09 sty 2014, 20:16

Emilka skończ juz te lizusowskie wstawki bo od czytania mam wzdęcia... Chcesz to siedź w melinie 24 godziny 365 dni w roku ale przestań komentować i sugerować normalnym ludziom histerie!
~Nikt

Napisano: 09 sty 2014, 20:18

Przegońmy ją do działu- przemoc w rodzinie, bo tam jest gwiazdą.
~ela

Napisano: 09 sty 2014, 20:41

przegońmy? - a to dobre ..
to ja decyduje kiedy kończę rozmowę, myszko i o tym pamiętaj.

~emilka

Napisano: 09 sty 2014, 21:42

Nieprawda - to Wojewoda decyduje kiedy, gdzie, z kim, za ile, jak długo i co robisz... MYSZKO... ;)
~Kotek

Strona 1 z 12    [ Posty: 113 ]

Oprócz Pracownicy socjalni z woj. Podlaskiego - dyżury w godzinach nocnych wramach współpracy z policją - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:

minimum 2 pracowników socjalnych
definicja - posiłku
pomocy
DPS a sprzedaż mieszkania
DPS bez zgody - kto kompletuje dokumenty?
animefreak tv movies
wniosek o 300 - obywatelka wróciła na Ukrainę
Dożywianie ukraińskich dzieci.
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x