Pracownicy socjalni z woj. Podlaskiego - dyżury w godzinach nocnych wramach współpracy z policją - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 5 z 12    [ Posty: 113 ]

Napisano: 10 sty 2014, 17:07

Proponuję wam już dziś zakupić niebieskie mundurki, pałki i kajdanki. Stanowić będziecie straż socjalna.
~Adam

Napisano: 10 sty 2014, 17:09

z tymi palami to ostrożnie
~ela

Napisano: 10 sty 2014, 18:54

Paweł - jesteś moimi idolem! W pięty poszło blacharzowi Twoje pisemko!
~Nikt

Napisano: 12 sty 2014, 1:23

Paweł - od kiedy to telefon jest daną wrażliwą?
\"Nikt\" - może i poszło w pięty \"blacharzowi\" ale gdy On (Paweł) będzie coś potrzebował, to oni mu te pięty pokażą.
~adi

Napisano: 12 sty 2014, 1:31

Albo wała.
Dumny że zakpił z psa. Też mi coś.
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 2:27

Od wtedy telefon jest dana wrażliwa od kiedy jest przypisany do konkretnego użytkownika z imienia i nazwiska. I gliny mogą sobie pomarzyć o ich pozyskaniu bez nakazu prokuratora. A Blacharze tak pomagają socjalnym ze ho, ho. Szkoda gadać!
~Wkurzony

Napisano: 12 sty 2014, 12:25

ludzie jakie to ma znaczenie czy poszło komuś w pięty czy jest się dumnym.
Ja uważam gdyby większość kierowników OPS postępowało tak jak pawel który nie bał się przeciwstawić policji czy pewnie wójtowi to może bardziej by się liczono i poważano pracownika socjalnego.
Pewnie na jego miejscu niejeden kierownik by się zgodził na udostępnienie tel. pracowników dla świętego spokoju bo przecież to nie on byłby wzywany przez policję na interwencję.
Moje uznanie dla Pawla.
~aga

Napisano: 12 sty 2014, 14:52

Nie atakujcie szeregowych psów tylko tych którzy postanowili uczynić z was straż socjalną na telefon.
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 14:55

nie ja to pisałem znowu !!! buhahah
~Adam

Napisano: 12 sty 2014, 14:59

już dajcie spokój z tymi dyżurami. Podlaskie narobiło francy i popłochu , czytać i słuchać się nie chce ...
Tutaj każdy cwany- nie podoba się - postawić się kierownikowi! ale oczywiście wiemy , jak to wygląda w realu- pokłony, ukłony i \" noł problem\"
wiecznie coś nie tak- przemęczeni !
fajtłapy
~emilka

Strona 5 z 12    [ Posty: 113 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x