PRACOWNIK SOCJALNY W SZPITALU!!!! - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 28 mar 2014, 23:19

Spoko, wszystkiego dowiesz się w realu. Dasz radę, intuicja pracownika socjalnego.
POWODZENIA.
~MEK

Napisano: 28 mar 2014, 23:33

Też myslę, że powoli sie we wszystkim odnajdę, jednka z uwagi na to, że chodzi o pomoc drugiemu czlowiekowi, wolalabym nie zawalić tego i przyspieszyć to \"powoli\" ;)
~Nowa

Napisano: 29 mar 2014, 2:59

\"Dopiero zaczynam kariere w tym zawodzie\"....
Kariera w zawodzie pracownika socjalnego - założenie z gruntu fałszywe. Zapamiętaj to sobie dobrze.
~ubawiona

Napisano: 29 mar 2014, 12:23

Nie widzę w tym nic zabawnego..chociaż podejrzewam co miałaś na myśli czytając ten post. Dla mnie kariera zawodowa - nie tylko w przypadku pracownika socjalnego- to rozwój wiedzy zawodowej (a więc doświadczenia) i edukacyjnej (studia, kursy, szkolenia, wskazówki doświadczonych koleżanek i kolegów, itd)..wszystko po to, by lepiej wykonywać swoją pracę.. Nie widzę w tym nic fałszywego. Proponuję jednak, nie kontynuować tego, jak kto rozumie znaczecznie \"kariery zawodowej\". Wątek utworzyłam w innym celu..
~Nowa

Napisano: 29 mar 2014, 13:23

Cieszę się z utworzenia tego wątku. Rozpoczynam staż w szpitalu i zapewne będę tutaj często zaglądać.. :) Pozdrawiam
~Stażystka

Napisano: 29 mar 2014, 14:56

Brawo. Będziesz z salowymi wodzić pieluchy i pościele do pralni;)
~Adam

Napisano: 29 mar 2014, 22:43

też prawda
~też prawda

Napisano: 20 wrz 2017, 17:53

Od tej rozmowy minęło trochę czasu... co teraz możecie powiedzieć na temat pracy w szpitalu? Mało mówi się na temat pracy pracownika socjalnego w szpitalu. Chętnie dowiem się czegoś więcej, poczytam Wasze relacje, uwagi, opinie, poznam Wasze doświadczenia związane z pracą właśnie w szpitalu.
pracownisoc
Praktykant
Od: 20 wrz 2017, 17:47
Zajmuję się: PS

Napisano: 10 cze 2020, 17:01

Czy mogę liczyć na czyjąś pomoc? Czy temat jest aktualny? :o
Alka
Stażysta
Od: 13 sty 2016, 21:05
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU