pracuję w SR i zarabiam mniej niż sprzątaczka w moim ops - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 20 sty 2017, 15:16

Do Ewalu. A jak sie nie zgodzisz i kierownik przedstawi Ci wypowiedzenie zmieniajace. Co wtedy ?
Stefan

Napisano: 20 sty 2017, 16:57

Elmer bardzo mi sie podoba twoje stwierdzenie :) :) :) :)
ab83
Podinspektor
Od: 12 paź 2015, 19:41
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2017, 9:34

Stefan pisze:Do Ewalu. A jak sie nie zgodzisz i kierownik przedstawi Ci wypowiedzenie zmieniajace. Co wtedy ?
nie zakładam takiego scenariusza :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :oops: :oops:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2017, 15:53

ewalu pisze:sprzątaczka: 2000,00 + 20% stażowego = 2400
młody pracownik 2300,00 .... paradoks
szanuję sprzątaczki nawet się lubimy ale też bym się źle czuła gdyby zarabiały więcej ode mnie ... ale ja mam 20% stażowego :oops: :mrgreen:

każdy z was ma trochę racji tylko po co to roztrząsać lepiej iść porozmawiać z szefem ... ja właśnie walczę bo: do końca 2016 r. miałam dodatek za 500+ od nowego roku mój kierownik wymyślił sobie, że da mi to w wynagrodzenie i podzieli je na pół pół z 500+ a pol ze ŚR ... po moim trupie ;) :lol:
wygrałam :D :D :D .. na angażu mam jeden etat i jedna kwotę ( bez rozbicia na ŚR i ŚW )... a jak księgowa to zrefunduje to już nie moja sprawa :mrgreen: :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2017, 20:36

do autorki tematu
ja rozumiem że możesz się czuć rozżalona, ale skąd wiesz ile kto zarabia w Twojej jednostce? chyba nie od kadrowej?.. .
rozczochrana. .

Napisano: 24 sty 2017, 9:36

ewalu pisze:
ewalu pisze:sprzątaczka: 2000,00 + 20% stażowego = 2400
młody pracownik 2300,00 .... paradoks
szanuję sprzątaczki nawet się lubimy ale też bym się źle czuła gdyby zarabiały więcej ode mnie ... ale ja mam 20% stażowego :oops: :mrgreen:

każdy z was ma trochę racji tylko po co to roztrząsać lepiej iść porozmawiać z szefem ... ja właśnie walczę bo: do końca 2016 r. miałam dodatek za 500+ od nowego roku mój kierownik wymyślił sobie, że da mi to w wynagrodzenie i podzieli je na pół pół z 500+ a pol ze ŚR ... po moim trupie ;) :lol:
wygrałam :D :D :D .. na angażu mam jeden etat i jedna kwotę ( bez rozbicia na ŚR i ŚW )... a jak księgowa to zrefunduje to już nie moja sprawa :mrgreen: :mrgreen:
gratulacje !!!!
a możesz powiedzieć ile zarabiasz ? jeśli to nie tajemnica
i czy mieliście jakieś podwyżki ? od stycznia ?
gasiak

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x