nie zakładam takiego scenariuszaStefan pisze:Do Ewalu. A jak sie nie zgodzisz i kierownik przedstawi Ci wypowiedzenie zmieniajace. Co wtedy ?
wygrałamewalu pisze:sprzątaczka: 2000,00 + 20% stażowego = 2400
młody pracownik 2300,00 .... paradoks
szanuję sprzątaczki nawet się lubimy ale też bym się źle czuła gdyby zarabiały więcej ode mnie ... ale ja mam 20% stażowego![]()
![]()
każdy z was ma trochę racji tylko po co to roztrząsać lepiej iść porozmawiać z szefem ... ja właśnie walczę bo: do końca 2016 r. miałam dodatek za 500+ od nowego roku mój kierownik wymyślił sobie, że da mi to w wynagrodzenie i podzieli je na pół pół z 500+ a pol ze ŚR ... po moim trupie![]()
gratulacje !!!!ewalu pisze:wygrałamewalu pisze:sprzątaczka: 2000,00 + 20% stażowego = 2400
młody pracownik 2300,00 .... paradoks
szanuję sprzątaczki nawet się lubimy ale też bym się źle czuła gdyby zarabiały więcej ode mnie ... ale ja mam 20% stażowego![]()
![]()
każdy z was ma trochę racji tylko po co to roztrząsać lepiej iść porozmawiać z szefem ... ja właśnie walczę bo: do końca 2016 r. miałam dodatek za 500+ od nowego roku mój kierownik wymyślił sobie, że da mi to w wynagrodzenie i podzieli je na pół pół z 500+ a pol ze ŚR ... po moim trupie![]()
![]()
![]()
.. na angażu mam jeden etat i jedna kwotę ( bez rozbicia na ŚR i ŚW )... a jak księgowa to zrefunduje to już nie moja sprawa
![]()