problem - KŚT środków trwałych
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: problem - KŚT środków trwałych
Kompleksy masz jakieś?
Strzeliłaś gafę i tyle....UCZ SIĘ .
UCZCIE SIĘ KSIĘGOWE
Strzeliłaś gafę i tyle....UCZ SIĘ .
UCZCIE SIĘ KSIĘGOWE
-
- Referent
- Zajmuję się: Księgowość
- Kontakt:
Do Twoj : pierwszą zasadą dobrego wychowania jest nieobrażanie nikogo - drugą nie liczenie błędów innych jeżeli swoich nie potrafisz policzyć.POMYŚL
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja to napisałem ? Czy podirytowana "gumi" ?gumi pisze:(...) Nie jestem tumanem i umiem czytać, że to, co jest w grupie 4 nie ujmuje się w grupie 8.
A poscie dot. informacji dodatkowej kto niby napisał:
Piszesz o dobrym wychowaniu....zosia42 pisze:To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie , a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości - nic dodać nic ująć

Gumi strzeliła gafę i tyle.
To forum dyskusyje i liczyć się trzeba z tym, że się nia ma racji. Tak jak jej w tym poscie nie miała "gumi'. I tyle.
-
- Referent
- Kontakt:
Swoje rady typu "Ucz się" to możesz dawać swoim dzieciom jeśli je masz.Na forum dyskusyjnym nie poucza się innych a pisze się swoje sugestie.Nie wszystko wiemy ale sposób w jaki Ty o tym piszesz dla mnie osobiście jest nie do przyjęcia.Na pewno nigdy nie chciałabym uczestniczyć w Twoim szkoleniu - może i posiadasz wiedzę ale żeby inni chcieli brać to trzeba umieć dawać a tej umiejętności niestety Ci brakuje.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kolejna nawiedzona. Sama obraża ludzi.
Gumi strzeiła gafę, każdy widzi co napisała ....i tyle. Napisała też coś nieeleganckiego ...i teraz ponosi konsekwencje.
A nie przychodż na moje szkolenia. 10 maja zobaczę na twoim BIP co masz i napisze do Twojego wójta jaki masz bajzel w księgowości. Bo go masz jak widzę z Twoich wypowiedzi. Idż na szkolenie do RIO. Tam Ci napewno powiedzą jak masz wszystko pięknie, szczególnie jak nie używasz paragrafu 472 i księgujesz FA na 225 czyli mnożyć przez zero nie potrafisz.
Wracając do tego postu:
KŚT zalicza drukarki do grupy 487. I tyle....wystarczy SIĘ TEGO NAUCZYĆ

Nawet środków trwałych OPSy nie prowadzą prawidłowo.
Gumi strzeiła gafę, każdy widzi co napisała ....i tyle. Napisała też coś nieeleganckiego ...i teraz ponosi konsekwencje.
A nie przychodż na moje szkolenia. 10 maja zobaczę na twoim BIP co masz i napisze do Twojego wójta jaki masz bajzel w księgowości. Bo go masz jak widzę z Twoich wypowiedzi. Idż na szkolenie do RIO. Tam Ci napewno powiedzą jak masz wszystko pięknie, szczególnie jak nie używasz paragrafu 472 i księgujesz FA na 225 czyli mnożyć przez zero nie potrafisz.
Wracając do tego postu:
KŚT zalicza drukarki do grupy 487. I tyle....wystarczy SIĘ TEGO NAUCZYĆ

Nawet środków trwałych OPSy nie prowadzą prawidłowo.
-
- Referent
- Kontakt:
W czym Cę obraziłam.Napisałam prawdę o Tobie a ta niestety boli i nawet nie umiesz się do tego odnieść.Ja w odróżnieniu od Ciebie nie określam nikogo "nawiedzonym" chociaż powinnam może użyć określenia "bufon" do Twojej osoby.Straszyć to możesz swoich kursantów na szkoleniu bo ja akurat śpię spokojnie i niczego się nie obawiam.Proponuję już teraz pisać do wójta - ale którego ? skoro pod żadnego nie podlegam.Przemyśl najpierw to co chcesz napisać a dopiero później pisz - może przydałaby się nauka mądrego pisania?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
...ot i pokaz kultury zosia42. A o nawiedzonym to bdmb pisał...nie ja. Pomyliłas w tej swojej złości komu chciałaś dowalić. A zaczeło się od gafy jaką strzeliła gumizosia42 pisze:Do Twoj : pierwszą zasadą dobrego wychowania jest nieobrażanie nikogo

Ech...zawsze tak jest jak jakaś mądralińska w wybujałym ego strzeli gafę to potem robi się to co teraz.
-
- Referent
- Kontakt:
Czytaj ze zrozumieniem TWoj - można być wyuczonym ale bez kultury.Twój post z wczoraj godz.23.46 " Kolejna nawiedzona.Sama obraża ludzi"nie pisał bdmb tylko Ty więc nie chcę nikomu tu dowalać w złości.Jak się ma taką sztukę przed sobą to trudno zachować kulturę.Wszystko na ten temat.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
... ja nie odpuszczam. Zachowuj się przyzwoicie na forum i nie obrażaj ludzi. Jak ci ktoś wytknie błąd to weź go na "klatę". Ucz się rachunkowości....i kultury.
Zawsze odpowiadam adekwatnie. A wyżej widać Wasze wpisy.
Drukarki, monitory ip....to nie wyposażenie.
Finansowanie ich zakupu z paragrafu 421 to błąd jeśli ujmujecie je na koncie 013.
Zawsze odpowiadam adekwatnie. A wyżej widać Wasze wpisy.
Drukarki, monitory ip....to nie wyposażenie.
Finansowanie ich zakupu z paragrafu 421 to błąd jeśli ujmujecie je na koncie 013.
-
- Referent
- Zajmuję się: ksiegowa
- Kontakt:
To tylko i wyłącznie Pana interpretacja z która ja się nie zgadzam. Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę 

Oprócz problem - KŚT środków trwałych - Księgowość przeczytaj również:
13 jak naliczyć poprawnie - pomocy
Sprawozdanie Rb-N i środki na koncie na koniec roku
Płatnik 10.02.002-nowa wersja
Jestem w ciaży i jestem zastraszana przez ojca dziecka. Co m
prenumerata roczna czasopisma-paragraf
Odłączanie ze struktur OPS -ŚDS ewidencja
sprawozdanie RB-ZN i środki na koncie na koniec roku
faktura dot.grudnia 2018 roku a rb-28s
faktura za miesiąc wcześniejszy
Przypis należności z tytułu wypłaconych świadczeń z funduszu
praca dyplomowa z programu 500 PLUS
dodatkowe.wynagrodzenie roczne informacja
rb-27zz i rb-27s należności a odpisy aktual.
Z JAKIEGO KONTA OPŁACACIE SZKOLENIA I DELEGACJE
zaliczka alimentacyjna-klasyfikacja
SPRAWOZDANIE Z ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH 2018 R