problem po aktualizacji 2-1.3 SYGNITY - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 3 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 01 paź 2015, 14:32

Miałam już kilka sierpniowych wniosków zrobionych i dzisiaj rozmawiałam z koleżanką z ościennego ośrodka, która ma nową aktualizację i jak mi powiedziała, że ani jednego wniosku nie może wprowadzić, to cały dzień ryłam sierpniowe, żeby i mnie to nie spotkało.
Koleżanka mówi, że:
1) nie może przyznać świadczenia osobie pełnoletniej wnioskującej sama na siebie (daje odmowę mimo wprowadzenia danych szkoły, zaświadczenie dostarczono itd)
2) przy wprowadzaniu wniosku 19letniej matki na 3letnią córkę podbiera chyba jakieś dane stare, bo nie chce przyznać bez wprowadzenia danych szkoły (!) 19-letniej matki
3) nie ma możliwości modyfikacji opcji sąd/komornik

Cieszę się, że nie mam tej poprawki i mogłam spokojnie wprowadzić, chociaż tej pracy też daleko od ideału. Jak tak dalej pójdzie... :roll:
kawa i ciasto

Napisano: 01 paź 2015, 20:48

A dzięki za odpowiedź a jeszcze jedno pytanko czy jest znacznik z nr wyroku, data wyroku i data zaświadczenia od komornika, bo przydałoby się do decyzji;-)
asi

Napisano: 02 paź 2015, 11:26

Mam pytanie czy znajde gdzies wydruk zadłużenia dłużnika na dzień np. dzisiejszy?
asi

Napisano: 04 paź 2015, 21:05

Na szkoleniu p. Wardach prosil aby pisac do ministerstwa jesli sa problemy z SYGNITY.
Oni sa dla nas !!!!!!!!!!!!
jan

Strona 3 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x