problem z komornikiem - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 25 lut 2016, 10:12

Mam rozbieżność w zadłużeniu u dłużnika z komornikiem. U mnie jest około 500zł większe zadłużenie. Komornik spłacił całą zaliczkę i według niego cały FA, ale u mnie zostało na FA około 500zł długu plus odsetki. Teraz karze wskazać mi podstawę prawną czemu mam jeszcze dług, pomocy niech mi ktoś pomoże coś sensownego napisać do komornika. Może miał ktoś podobny problem bardzo proszę,
werka

Napisano: 25 lut 2016, 11:15

werka pisze:Mam rozbieżność w zadłużeniu u dłużnika z komornikiem. U mnie jest około 500zł większe zadłużenie. Komornik spłacił całą zaliczkę i według niego cały FA, ale u mnie zostało na FA około 500zł długu plus odsetki. Teraz karze wskazać mi podstawę prawną czemu mam jeszcze dług, pomocy niech mi ktoś pomoże coś sensownego napisać do komornika. Może miał ktoś podobny problem bardzo proszę,

hej moim zdaniem po prostu zadzwoń do komornika, napisz zapytanie jakie on ma odnotowane wpłaty dokonane przez dłużnika, może ty nie masz zaksięgowanej jakiejś wpłaty, lub komornik źle odczytał twoją decyzję z FA- być może było jakieś wyrównanie - czego komornik nie uwzględnił. , uzgodnij z nim jak zinterpretował twoje decyzje i posprawdzaj wpłaty jak ma odnotowane komornik a jak Ty .
dorota81

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x