problem z kontem bakowym w Sygnity - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 31 sty 2014, 10:46

Witam wszystkich, mam problem z przypisaniem nr konta bankowego w programie Sygnity Panu, który będzie otrzymywał zasiłek pielęgnacyjny. Pojawia się komunikat, że w systemie pojawia się ten nr konta przypisany dla jego żony, która otrzymuje świadczenia rodzinne. Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc? dziękuje z góry.
~Edyta

Napisano: 31 sty 2014, 10:59

jest już ten nr. konta jako własciciel jest jego żona akceptuj i powinno przypisać jemu to konto
~- ja

Napisano: 31 sty 2014, 11:02

właśnie nie chce mu przypisać tego konta tylko wyskakuje komunikat, że konto istnieje i pomimo kilkukrotnych
akceptuj nie przypisuje :(
~Edyta

Napisano: 31 sty 2014, 11:37

próbuj dalej... też tak miałam, akceptuj do skutku i powinno być ok.
~Ela

Napisano: 31 sty 2014, 11:48

też tak miałam,kilka razy.Zawsze jest komunikat i po akceptuj zawsze jest wszytsko ok.
~Beata*

Napisano: 31 sty 2014, 11:50

akceptuje już kilkadziesiąt razy i nic, czy brak aktualnej wersji może mieć wpływ na zaistniałą sytuację?
~Edyta

Napisano: 31 sty 2014, 11:54

brak aktualizacji raczej nie-też niemiałam kilka razy aktualnej wersji i zawsze mi potwierdziło konto.
~Beata*

Napisano: 31 sty 2014, 12:47

a może musisz w liście osób: z prawej strony obok kosza jest zielona \"lupa\"- (wybierz konto) trzeba go tam dodac i zaakceptować. Powinno sie zapisać. Pozdrawiam
~Irena

Napisano: 31 sty 2014, 12:50

a może musisz wpisać tego pana w liście osób: wpisz nazwisko- z prawej strony obok kosza jest zielona \"lupa\"- (wybierz konto- dodaj nowe) trzeba go tam dodać zaakceptój. Powinno sie zapisać. Pozdrawiam
~Irena

Napisano: 31 sty 2014, 12:50

a może musisz wpisać tego pana w liście osób: wpisz nazwisko- z prawej strony obok kosza jest zielona \"lupa\"- (wybierz konto- dodaj nowe) trzeba go tam dodać zaakceptuj. Powinno sie zapisać. Pozdrawiam
~Irena

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x