Problem z wysyłaniem powiadomień

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
martha13
Praktykant
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Problem z wysyłaniem powiadomień

Post autor: martha13 »

Witam
Mamy problem z wysyłaniem powiadomień, w rejestrze powiadomień cały czas widnieją jako "do ponownego wysłania". Ludzie wydzwaniają że nie otrzymali "decyzji: :)
Gosia :)
Stażysta
Zajmuję się: ŚR,FA
Kontakt:

Re: Problem z wysyłaniem powiadomień

Post autor: Gosia :) »

Sprawdź czy adres serwera masz poprawny. U nas adres sam się zmieniał i w usługach -konfiguracja usług trzeba było zmieniać ręcznie.
marzenasaw
Referent
Kontakt:

Post autor: marzenasaw »

Mi po najnowszej aktualizacji problem znikł
Anka2016
Stażysta
Zajmuję się: św
Kontakt:

Post autor: Anka2016 »

Mam problem z powiadomieniami. Robię: wyślij wszystko jest ok- do wysłania a później jest powiadomienie wysłane- nie potwierdzone. Próbuję wysłać jeszcze raz i tak nie wychodzą powiadomienia tylko cały czas jest wysłane-niepotwierdzone. Pomoże Ktoś bo informatyk rozkłada ręce.
marzenasaw
Referent
Kontakt:

Anka2016 pisze: 04 lis 2019, 15:35 Mam problem z powiadomieniami. Robię: wyślij wszystko jest ok- do wysłania a później jest powiadomienie wysłane- nie potwierdzone. Próbuję wysłać jeszcze raz i tak nie wychodzą powiadomienia tylko cały czas jest wysłane-niepotwierdzone. Pomoże Ktoś bo informatyk rozkłada ręce.
A masz aktualną wersje programu?
marzenasaw
Referent
Kontakt:

Anka2016 pisze: 04 lis 2019, 15:35 Mam problem z powiadomieniami. Robię: wyślij wszystko jest ok- do wysłania a później jest powiadomienie wysłane- nie potwierdzone. Próbuję wysłać jeszcze raz i tak nie wychodzą powiadomienia tylko cały czas jest wysłane-niepotwierdzone. Pomoże Ktoś bo informatyk rozkłada ręce.
A masz aktualną wersje programu?
ODPOWIEDZ