wniosek elektroniczny osoba zgłasza że zmieniła miejsce zamieszkania

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Przemek_P
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

wniosek elektroniczny osoba zgłasza że zmieniła miejsce zamieszkania

Post autor: Przemek_P »

wniosek złożony w lipcu SW przyznane od 1 października osoba zgłasza że zmieniła adres od 01.10. Czy ktoś może podpowiedzieć jak przekazać wniosek do dalszej realizacji do innego organu, pracuję w sygnity
Alalala
Inspektor
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
Kontakt:

Re: wniosek elektroniczny osoba zgłasza że zmieniła miejsce zamieszkania

Post autor: Alalala »

Spróbuj zrobić tak: wejdź sobie na empatię i tam są dokumenty wczytane, znajdź swój wniosek i wybierz przekieruj, jako załącznik dodaj decyzję. Wtedy u siebie w decyzjach zmień status decyzji na przekazano do innego organu.
Nie wiem czy idzie przekazać decyzję z programu tak żeby inny ośrodek mógł ją bezpośrednio wczytać w swoje decyzje, ale może jeszcze ktoś się wypowie.
Przemek_P
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Przemek_P »

nie można tak zrobić z wczytanym wnioskiem tym bardziej że wydana została informacja o przyznaniu SW na 2019/21. Pan z sygnity powiedział mi że tylko papierowo przekazać można ewentualnie oczywiście przez empatię jako korespondencja miedzy jednostkami ale załączyć scan wniosku
marzenasaw
Referent
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: marzenasaw »

Ja wysyłam całą teczkę papierowo do innej gminy. U siebie zostawiam kopię.
ODPOWIEDZ