PROGRAM ASYSTENT RODZINY

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
AKM

PROGRAM ASYSTENT RODZINY

Post autor: AKM »

Czy w jakimś województwie są już podpisane umowy albo czy może jakieś ośrodki dostały już środki na realizacje programu?
Z.K.

Re: PROGRAM ASYSTENT RODZINY

Post autor: Z.K. »

śląskie, nie dostałam, niestety, cisza...czekam i czekam i doczekać się nie mogę ;-) oni maja czas, tylko my mamy wszystko na już! to tylko taka moja dygresja ;-) pozdrawiam tych, którzy też czekają
Anna5

Post autor: Anna5 »

Identycznie jak u AKM - cisza
Anna5

Post autor: Anna5 »

Identycznie jak u AKM - cisza w mazowieckim
grażka62

Post autor: grażka62 »

My dziś dostaliśmy informację o wysłanych umowach do podpisania i plan finansowy na całą dotację.Województwo
Warmińsko-mazurskie.
lena13

Post autor: lena13 »

Świętokrzyskie: w tym tygodniu wysłaliśmy podpisaną umowę. Dostaliśmy pismo o wprowadzenie planu, więc mam nadzieję że w czerwcu kasa będzie. Zapotrzebowanie będę wysyłała
ala1

Post autor: ala1 »

Małopolskie, nam tez przysłali umowy do podpisania.
hubertus

Post autor: hubertus »

U nas to samo. Narazie nie mamy, a w tym miesiącu juz nie mam środków własnych. Inne pytanie: mam asystenta na umowę zlecenia, daje to w przeliczeniu na etat 1/2. Brutto bez składek ma 1700,00 zł.- płaciłam z własnych a ile mogę dac z dotacji?
hubertus

Post autor: hubertus »

Mamy już plan.Środki uruchomią po podpisaniu umowy. Do maja płaciłam z własnych to teraz przeksięguję na dotację. A jak u Was?
ODPOWIEDZ