program krzysczy o odsetki - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 02 paź 2015, 11:17

próbuje wprawodzić decyzję MARSZAŁA W SPTRAWIE NIENALEZNIE Pobranych świadczeń rodzinnych (przez opcje żądanie zwrotu zewnętrzne), tworząc plan spłat krzyczy mi cały czas , iż " należy uzupełnić kwotę odsetek" ale nie pokazuje w którym miejscu BARDZO WAS PROSSZĘ MOŻE KTOŚ COŚ PODOBNEGO MIAŁ program SYGNITY
magda 83 wbc

Napisano: 02 paź 2015, 11:19

a nie masz gdzieś tam takiego klikadła "przelicz odsetki" :?:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 02 paź 2015, 11:21

mam na samym początku , przy wprowadzeniu należności głównej już mi krzyczy ( nawet nie mogę tej należności wprowadzić bo nie zaakceptuje)
magda 83 wbc

Napisano: 02 paź 2015, 11:23

dokładnie piszemi tak " należy uzupełnić kwotę odsetek od spłaty "bo Pani chce wpłacić wszystko na raz bez rat bez potrąceń
magda 83 wbc

Napisano: 02 paź 2015, 11:32

???? może ktoś wprowadzał taką decyzję " żądanie zwrotu zewnętrzne , i napisz krok po kroku jak powinno być wprowadzone może to jakaś błahostka a już drugi dzień nad tym siedzę
magda 83 wbc

Napisano: 02 paź 2015, 11:35

?????
magda 83 wbc

Napisano: 02 paź 2015, 11:36

uzupełniasz dane decyzji, przechodzisz na okno należności, dodaj, wypełniasz, utworz plan spłat, akceptujesz, przy klikadle "przelicz odsetki" wybierasz datę, klikasz przelicz odsetki i odsetki się pojawiają.
Przed chwilą to zrobiłem, zajęło mi minutkę, wszystko działa, stara technologia
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 02 paź 2015, 11:45

u mnie jest tak: uzupełniam dane decyzji , następnie wchodzę na zakładkę należności i tam wprowadzam przez zakładkę "dodaj" należność główna np. zasiłek rodz, do 5 lat , wpisuje kwotę należności , kwotę w formie spłat i tworzą plan spłat , akceptuję, i ponownie jak chcę akceptować pojawia mi się właśnie ten komunikat ; " należy uzupełnić kwotę odsetek od spłaty" dopóki nie uzupełnię kwoty odsetek nie wrócę do pozycji gdzie jest klikadło " przelicz odsetki na dzień
magda 83 wbc »

Napisano: 02 paź 2015, 11:46

Tom. pisze:Przed chwilą to zrobiłem, zajęło mi minutkę, wszystko działa, stara technologia
W nowej zgłaszałem już dawno, ale nie miałem czasu sprawdzić czy poprawione w 2.1.3
@magda podaj wersję programu, bo tak to wiesz, jednemu chodzi, drugiemu nie :)
Bazyllo

Napisano: 02 paź 2015, 11:51

wersja z dnia 17-09-2015 (DPP005) NOWY PROGRAM SYGNITY
magda 83 wbc

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x