próbuje wprawodzić decyzję MARSZAŁA W SPTRAWIE NIENALEZNIE Pobranych świadczeń rodzinnych (przez opcje żądanie zwrotu zewnętrzne), tworząc plan spłat krzyczy mi cały czas , iż " należy uzupełnić kwotę odsetek" ale nie pokazuje w którym miejscu BARDZO WAS PROSSZĘ MOŻE KTOŚ COŚ PODOBNEGO MIAŁ program SYGNITY
???? może ktoś wprowadzał taką decyzję " żądanie zwrotu zewnętrzne , i napisz krok po kroku jak powinno być wprowadzone może to jakaś błahostka a już drugi dzień nad tym siedzę
uzupełniasz dane decyzji, przechodzisz na okno należności, dodaj, wypełniasz, utworz plan spłat, akceptujesz, przy klikadle "przelicz odsetki" wybierasz datę, klikasz przelicz odsetki i odsetki się pojawiają.
Przed chwilą to zrobiłem, zajęło mi minutkę, wszystko działa, stara technologia
u mnie jest tak: uzupełniam dane decyzji , następnie wchodzę na zakładkę należności i tam wprowadzam przez zakładkę "dodaj" należność główna np. zasiłek rodz, do 5 lat , wpisuje kwotę należności , kwotę w formie spłat i tworzą plan spłat , akceptuję, i ponownie jak chcę akceptować pojawia mi się właśnie ten komunikat ; " należy uzupełnić kwotę odsetek od spłaty" dopóki nie uzupełnię kwoty odsetek nie wrócę do pozycji gdzie jest klikadło " przelicz odsetki na dzień
Tom. pisze:Przed chwilą to zrobiłem, zajęło mi minutkę, wszystko działa, stara technologia
W nowej zgłaszałem już dawno, ale nie miałem czasu sprawdzić czy poprawione w 2.1.3
@magda podaj wersję programu, bo tak to wiesz, jednemu chodzi, drugiemu nie