Jestem księgową w DPS od niedawna.Wszystko księgowane jest ręcznie\"Amerykanka\".Czy prowadzicie księgowość w programie księgowym?proszę podzielcie się informacjami!
Ja prowadzę komputerowo księgowość, ale w Domu w którym pracuję (też niedawno) program już był. Jest to zwykły program komputerowy jak dla każdej firmy. Ale słyszałam o takiej firmie Arisko, która ma programy dla DPS-ów.
Zamówiłam FK z Arisco.Nie mamy zatrudnionego informatyka,więc nie wiem czy sama sobie poradzę z wdrożeniem.A może Ktoś prześle mi swój plan kont dostosowany do programu?[email protected]
U na korzysta się z programu do księgowości enova - jest też wersja programów księgowych dla biur rachunkowych (bardziej rozwinięta) - ogólnie super jest też to, że można wszystko praktycznie zautomatyzować... nawet istnieje możliwość podłączenia konta bankowego.
My tak naprawdę zainwestowaliśmy w fajne oprogramowanie, na sente.pl możesz o nim poczytać więcej. Wszystko przejrzyste, no nietrudne w obsłudze. Środki trwałe ,pieniężne wszystko w jednym miejscu poukładane, jak dla mnie super