Program Płace z progmana

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
kosmo1
Praktykant
Zajmuję się: DM, DE, KSIĘGOWOŚĆ
Kontakt:

Program Płace z progmana

Post autor: kosmo1 »

Czy ktoś ma program Płace, Kadry z progmana?, bo po zastosowaniu ulgi dla seniora nie liczy mi składki zdrowotnej. Patrzyłam w ustawieniach mam wszystko ustawione, nie wiem czy nie powinna być nowa aktualizacja Kadr, bo ostatnia jest z grudnia. Ktoś może wie
Sara70
Praktykant
Zajmuję się: od niedawna zajmuję się księgowością w ośrodku pomocy społecznej
Kontakt:

Re: Program Płace z progmana

Post autor: Sara70 »

ostatnia aktualizacja z Pogmana Płace są z 4 lutego
Maria72
Referent
Zajmuję się: KS
Kontakt:

Post autor: Maria72 »

kosmo1 pisze: 23 lut 2022, 23:58 Czy ktoś ma program Płace, Kadry z progmana?, bo po zastosowaniu ulgi dla seniora nie liczy mi składki zdrowotnej. Patrzyłam w ustawieniach mam wszystko ustawione, nie wiem czy nie powinna być nowa aktualizacja Kadr, bo ostatnia jest z grudnia. Ktoś może wie
A jakie masz ustawienia dla tego seniora w Kadrach?
goscw
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: goscw »

W płacach w zakładce ustawienia - parametry - parametry dodatkowe - parametry wynagrodzeń odznaczyć "naliczać składkę zdrowotną..."
Maria72
Referent
Zajmuję się: KS
Kontakt:

Post autor: Maria72 »

goscw pisze: 28 lut 2022, 14:25 W płacach w zakładce ustawienia - parametry - parametry dodatkowe - parametry wynagrodzeń odznaczyć "naliczać składkę zdrowotną..."
i tyle?
ODPOWIEDZ