Program uwaga i uwaga po uwadze

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
Lidka1

Program uwaga i uwaga po uwadze

Post autor: Lidka1 »

Drogie koleżanki jak wam się podobał wczorajszy program tak się wściekłam,że wyłączyłam telewizor.
rodzina kasę babci bierze opieki zero a wszystkiemu winny ops
Agniecha2
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Program uwaga i uwaga po uwadze

Post autor: Agniecha2 »

Też oglądałam i podziwiam tą Panią pracownik socjalną, że miała tyle cierpliwości aby tłumaczyć się przed ciągłymi zarzutami redaktora.
ataner01

Post autor: ataner01 »

Niech Panie i Panowie redaktorzy zatrudnią się na stanowisku pracowników socjalnych i zobaczymy jak będą działać
Iga2

Post autor: Iga2 »

Też oglądałam jak można zabierać emeryturę nie dbać o osobę,gdzie ta córka,wnuczki i jeszcze jak ops umieściło babcię ośrodku interwencji kryzysowej to zięć łaskawie powiedział,ze kasy nie odda i jego słowa to sobie ''kryzysujcie''
Ja bym zgłosiła sprawę do sądu o rażące zaniedbanie ze strony rodziny wobec matki/babci/ i niech sąd obciąży kosztami za umieszczenie w DPS
mosiek

Post autor: mosiek »

Dziwię się, że pracownicy chcą jeszcze wypowiadać się przed kamerami i rozmawiać z tzw. "dziennikarzami". przecież oni szukają sensacji i tylko patrzą żeby komuś dowalić. W tym przypadku ewidentnie powinno rozliczyć się kochaną rodzinkę. A swoją szosą kobieta pełniła przez wiele lat kierownicze stanowiska i mieszała w ruderze? To co zrobiła z kasą? A swoją szosą eksperci też się udali.
Iga2

Post autor: Iga2 »

Wczoraj też pokazywali.
Olunia

Post autor: Olunia »

Wszystko pięknie ładnie, ale gdzie wcześniej był pracownik socjalny ??? Dopiero po interwencji telewizji, szybko znalazło się miejsce w ośrodku interwencji kryzysowej :lol:
opssss

Post autor: opssss »

Olunia, ty chyba jesteś w pracy pierwszy dzień ? Na siłę mieli babcię zabrać ? To był cyrk i pokazówa TVN- u !
Olunia

Post autor: Olunia »

Nikt nie mówi, o zabieraniu tej Pani na siłę, ta Pani aż się prosiła, żeby ją zabrać z tego " domu", a skoro wcześniej sąsiadka interweniowała w sprawie tej Pani w MOPS-ie to dlaczego wcześniej nikt ta Panią się nie zainteresował ???? I nie jestem w pracy pierwszy dzień szanowna opssss :D :D :D :D
opssss

Post autor: opssss »

No to w takim razie masz same sukcesy w pracy. I samych takich dalej Ci życzę.
ODPOWIEDZ