projekt socjalny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 05 gru 2013, 11:37

Czy w swoich OPS piszecie i wdrażacie projekty socjalne?
~dora

Napisano: 05 gru 2013, 13:28

nie bo to głupota i strata czasu
~adam

Napisano: 05 gru 2013, 16:21

gratulacje, adam, jak zwykle nowatorski.
Tak, piszemy i realizujemy projekty socjalne
jakobos
Stażysta
Od: 30 maja 2007, 17:28
Zajmuję się:

Napisano: 05 gru 2013, 20:52

~jakobos !
Jak ja Cię tu dawno nie widziałam. Fajnie, że piszesz :)
A projekty - realizujemy, no pewnie. Inaczej ta praca byłaby strasznie dołująca.
~betta

Napisano: 05 gru 2013, 22:56

betta, dzięki za miłe przywitanie. zaskoczyłaś mnie :)
wbrew temu, co pisze adam, na forum udzielam się ostatnio raczej incydentalnie, m.in. dlatego, że przez takich jak on staje się to praktyczną \"głupotą i stratą czasu\", który wolę trwonić np. na projekty socjalne ;P
Obserwuję to forum od wielu lat i poziom agresji oraz frustracji na nim zauważalnie rośnie, przez co dyskusje o jakimkolwiek problemie stają się pretekstem do pys kówek i pozamerytorycznych ataków ad personam. Widać to zwłaszcza po kilku miesiącach \"niebytności\". Forum ops.pl kona, ponieważ nie jest przestrzegana elementarna netykieta, co na forum specjalistycznym nie powinno mieć praktycznie miejsca.
Zobacz co się stało chociażby z tym wątkiem: czy dora może rozwinąć dyskusję? Pewnie chciała zapytać potem jakie ciekawe projekty socjalne są wdrażane w naszym kraju, a to o niej bardzo dobrze świadczy, ale z powodu trolla na forum niczego się nie dowie, bo nie ma tu klimatu do rozmowy. W każdym razie jakby co: zapraszam na PW
jakobos
Stażysta
Od: 30 maja 2007, 17:28
Zajmuję się:

Napisano: 05 gru 2013, 23:03

witojcie py,sko,wice 1977

~...

Napisano: 05 gru 2013, 23:31

Tak, masz rację. Chcę pogadać o sprawach zawodowych, a tutaj się nie da. Odezwę się na PW, tylko przestanie wiać. Na razie wyrywa myśli z głowy, przeczekam to ;)
~betta

Napisano: 05 gru 2013, 23:38

Orkan idzie! Jutro zwieje was w terenie.
~Adam

Napisano: 06 gru 2013, 12:09

jakobs i betta dzięki za opdowiedź. Adam jak zwykle wtrąca 3 grosze.Rzeczywiście chciałam rozwinąć dyskusję bo sam piszę projekty:)
~dora

Napisano: 06 gru 2013, 17:47

Myślałem że bardziej będzie wiało.
Na Śląsku najgorzej ma być wieczorem.
~Adam

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x