no i jak...
no i jak...
tam z Twoją nową pracą Adasiu??? od jutra nowa praca czy nadal gnijesz jako pracownik socjalny;)
Re: no i jak...
Od jutra na pewno.
Papiery poskładane a zatrudniać będą od grudnia lub nowego roku.
Rekrutacje jak wiadomo trwają. Ja tymczasem w miedzy czasie szukam innych ofert i konkursów. Zawożę dokumenty tam gdzie się da.
W tym roku raczej nic z tego nie będzie bowiem budżety się zamykają. Ale od nowego roku choćby z racji ustawy o pieczy zastępczej w wielu gminach uchylą się furtki:)
Papiery poskładane a zatrudniać będą od grudnia lub nowego roku.
Rekrutacje jak wiadomo trwają. Ja tymczasem w miedzy czasie szukam innych ofert i konkursów. Zawożę dokumenty tam gdzie się da.
W tym roku raczej nic z tego nie będzie bowiem budżety się zamykają. Ale od nowego roku choćby z racji ustawy o pieczy zastępczej w wielu gminach uchylą się furtki:)
no to bardzo cieszy mnie fakt, iż w dalszym ciągu będziesz na forum;) zaczęłam się już martwić, że jak zmienisz profesję to i nas opuścisz...w każdym bądź razie cieszę się, że będziesz jeszcze do końca grudnia;)
no nie obrażaj mnie! ja naprawdę lubię czytać Twoje wpisy...fajny masz styl bycia
poza tym po Twoich wpisach można wywnioskować, że inteligentna z Ciebie bestia;) a te złe komentarze kierowane w Twoją stronę to zapewne pisane są z zazdrości;)

Dziękuję ci bardzo. Przywracasz mi wiarę w człowieka z poczuciem humoru:)
Oprócz no i jak... - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wielka Szuja ten Adam vel Adaś.
Proponuje Adasiowi vel Adamowi by zalozyl wlasne forum-strone i tam sie produkowal
Zagadka
Mroczna strona forum
co za dużo to nie zdrowo:(
Można już pogadać na spokojnie???
Wcinacz, do nogi!
Wcinacz dusi Adasia- zapraszam na ring
Pora obiadowa już za minut kilkaanaście
ale głupota pzpn-u
Dziś zginie Hanka Mostowiak
Ziobryści
Czerwono-czarna mafia zamyka usta swoim
Adasiu zrzuć ręcznik