jestem wdową z piątką dzieci mieszkam w małej wsi chciałabym prosić ludzi o dobrym sercu o pomoc mie dla mnie ale dla moich dzieci zbliża się zima i świeta a mnie nie stać na zakup obuwia odzieży dla nich brakuje nam żywności środków czystości nie oczekuje wiele bo takich jak ja jest wielu potrzebujących jeśli ktoś zechciałby nam pomóc będę wdzięczna
Proszę o pomoc mam ciężką sytułacje ,niemam pieniędzy na życie ,mam dwoje małych dzieci 2-letni Błażej i 4-letnia martynkaja z mężem jesteśmy bezrobotni .jest nam naprawde ciężko niestać nas na kupno obuwia dla dzieci a na żywność to już niema co mówić .Pisałam o pomoc do GOPS w czerwcu o żywność przyznali mi od września,lecz ani razu jeszcze niedostałam tej żywności dopominam się dzwonie to cały czas słysze to sam narazie niemamy....proszę o pomoc błaga momóżcie nam zwłaszcza dzieciom ....Mój adres WIeLkIE radowiska 87-207DĘbowA Łąka trzcionka agnieszka... A jeśli by ktoś mi chciał pomóc finansowo też chętnie przyjmę lecz niemam konta...Dzieci mażo na swieta dostać troche słodkich żeczy ale niemogę spełnić ich mażenia bo niestać mnie naprawde proszę ludzi dobrego serca o pomoc.....