Potrzebujemy pomocy Pilnie - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 27 lis 2010, 1:40

Witam Mam małe półtora roczne dziecko Nie pracuje gdyż mam problemy z sercem Przy każdym większym wysiłku słabne Mój mąż pracuje lecz jest to najniższa krajowa Ledwo starcza nam na opłaty i życie Bardzo proszę o pomoc runka1@onet.pl Pozdrawiam
~Anna

Napisano: 27 lis 2010, 2:27

skontaktuj się z Ośrodkiem Pomocy Społecznej-tam możesz się ubiegać o pomoc. Jeśli nie masz orzeczenia o niepełnosprawności polecam złożenie wniosku do Powiatowego Zespołu ds Orzekania o Niepełnosprawności. Jeśli komisja orzeknie znaczny stopień nabędziesz prawo do zasiłku pielęgnacyjnego, poza tym stopień niepełnosprawności upoważnia do określonych ulg.
Jeśli Wasza sytuacja jest bardzo cieżka możesz starać się o pomoc w fundacjach i stowarzyszeniach.
Takich przypadków jak Twój jest niestety wiele... :(
~a

Napisano: 28 lis 2010, 16:39

witam wszystkich bardzo serdecznie zastanawiam się czy dobrze trafiłem jesli nie prosze o wyrozumiałosc mam na imie Darek wraz z moją kochaną rodziną zamieszkuje małom wieś wilków jest nas 6 osób w tym 4 małych dzieciaczków w wieku przedszkolnym 2 dziewczynki i szkolnym 2 chłopców jesteśmy normalną rodziną lecz potrzebujemy od państwa wszelakiej pomocy np odzież buty itd ja jeden sam pracuje i to do wtorku i na bruk za 1100 zł żona po operacji guza opiekuje sie domem dziecmi idom swięta czas pożądków lecz poco odrazu wyżucac cos co komus może jeszcze się przydac ludzie dobrego serca pamiętajcie chociaż przez chwile o takich jak my dziadów prosimy nie żądamy darek nasz tel 791698229 daru1111@interia.pl
~dariusz zięba

Napisano: 13 gru 2010, 12:57

Proszę o pomoc mam ciężką sytułacje ,niemam pieniędzy na życie ,mam dwoje małych dzieci 2-letni Błażej i 4-letnia martynkaja z mężem jesteśmy bezrobotni .jest nam naprawde ciężko niestać nas na kupno obuwia dla dzieci a na żywność to już niema co mówić .Pisałam o pomoc do GOPS w czerwcu o żywność przyznali mi od września,lecz ani razu jeszcze niedostałam tej żywności dopominam się dzwonie to cały czas słysze to sam narazie niemamy....proszę o pomoc błaga momóżcie nam zwłaszcza dzieciom ....Mój adres WIeLkIE radowiska 87-207DĘbowA Łąka trzcionka agnieszka...
~Agnieszka

Napisano: 02 lut 2011, 19:10

znam was i nie dałabym wam zlamanego grosza. Oszukujecie ludzi wypisując takie głupoty i brednie. Weźcie się za robotę. Jesteś młodym zdrowym chlopem, któremu robić się nie chce a twoja żona też pracą się nigdy nie splamiła.Jej syn jest już pełnoletni i też może pracować a na drugiego przecież bierzecie alimenty od rodzicow ojca tego chlopca. Wasze są tylko dziewczynki. I nie zastawiaj się tym co ty nie robisz. Na remont domu też dostaliście pieniądze z GOPSu i nie kłam mówiąc że nie dostajecie zadnej pomocy, bo nikt w to nie wierzy.
~teresa

Napisano: 02 lut 2011, 19:12

znam was i nie dałabym wam zlamanego grosza. Oszukujecie ludzi wypisując takie głupoty i brednie. Weźcie się za robotę. Jesteś młodym zdrowym chlopem, któremu robić się nie chce a twoja żona też pracą się nigdy nie splamiła.Jej syn jest już pełnoletni i też może pracować a na drugiego przecież bierzecie alimenty od rodzicow ojca tego chlopca. Wasze są tylko dziewczynki. I nie zastawiaj się tym co ty nie robisz. Na remont domu też dostaliście pieniądze z GOPSu i nie kłam mówiąc że nie dostajecie zadnej pomocy, bo nikt w to nie wierzy. To do ciebie Daruniu Żięba ty oszuscie.
~teresa

Napisano: 03 lut 2011, 16:17

Proszę mi napisać ,czy ktokolwiek otrzymał jakąkolwiek pomoc pisząc tu na forum,pomijając nieetycznych i mało rozsądnych odpowiedzi niby to os pracowników socjalnych.Przykro się czyta podobne idio...y moi drodzy ,czy naprawdę w naszej Polsce nie ma ani jednego człowieka z sercem,pomijając już młodych ,którzy teraz sobie nieradzą a co będzie ja pokończą 50 siątkę .Powiedzcie mi jedno co za nienormalny człowiek założył to forum i po co ,aby poniżać już biednych i naiwnych ludzi...
Proszę się dobrze zastanowić i skasować to forum ,a może założyciel dostaje od strony dotacje z UE.
~Ewa

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem