tytuł egzekucyjny wycofany od Komornika Sądowego w kwietniu, mam pismo, że Komornik umarza bo dłuznik jest za granica, sprawa wniesiona do Sądu Okregowego ,za kwiecien wypłaciłam, co dalej robię? czy musze zakończyc decyzje i nowy wniosek od wierzycielki ?
dziękuję bardzo za zainteresowanie, to po pierwsze, jest to dla mnie bradzo pilna sprawa tym bardziej ze nigdy nie miałam takiego przypadku, otóż wierzycielka przyniosła pismo z dnia 28.04.2016 , Prezesa Sądu Okręgowego i jest to informacja o stanie wniosku o dochodzenie roszczeń alimentacyjnych za granicą wydana w rozumieniu art. 15.4.pkt.g Ustawy o pomocy osobom uprawnionym do alimentów
......... tu wymienione wszystkie dane
Stan sprawy na dzień 28.04.2016
Zarządzeniem z dnia 28.04.2016 zlecono dokonanie tłumaczenia zaświadczenia o kontynuowaniu nauki przez wnioskodawce oraz oświadczenia ,dotyczącego otrzymywanych świadczeń alimentacyjnych w sposób zastępczy z FA. Po otrzymaniu przetłumaczonych dokumentów wniosek zostanie przesłany stronie zagranicznej do rozpoznania. podpis i pieczęć okrągła
czy to mozna traktować jako zaświadczenie S.O. ?, FA za kwiecien wypłaciłam, proszę, co dalej?