Prośba do \"Wrednej\"
Prośba do \"Wrednej\"
Choć jesteś Wredna, proszę o pomoc w kwestii wliczania zasiłku okresowego do zasiłku stałego. Otóż żona pobiera zasiłek stały, mąż ma przyznany zasiłek okresowy. My wliczyliśmy zasiłek okresowy do dochodu rodziny, ponieważ adresatem zasiłku okresowego jest mąż . A jak ty myślisz?
Re: Prośba do \"Wrednej\"
Kasiu , prośba co prawda zaadresowana jest do Wrednej, ale jak podzielisz się ze mą swoją wiedzą, będę wdzięczna. Myślę,że inni, też mają podobny problem i skorzystają na tej informacji.
Herbi dzięki za pomoc, już sobie wydrukowałam odpowiedź.
Ponoć informacja miała być przekazana z urzędu do ośrodków, jak widać nie dotarła.
Ponoć informacja miała być przekazana z urzędu do ośrodków, jak widać nie dotarła.
Sory nie zaglądam bom chora na L-4
Bez względu na rożne interpretacje ja się trzymam jednego: nie wliczam. A dlaczego? Bo jest coś takiego jak równość wobec prawa
Bez względu na rożne interpretacje ja się trzymam jednego: nie wliczam. A dlaczego? Bo jest coś takiego jak równość wobec prawa
To masz więcej czasu,żeby na forum zaglądać , a w pracy należy pracować.
W pracy taka jestem sprytna ,ze mam czas i na i na to szanowny Kontrolerze:):):) Organizacja pracy opanowana do perfekcji:):)
Nie musi. Nie jest dziewczyna z żelaza. A grypka pewno szaleje.
Oprócz Prośba do \"Wrednej\" - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
Finanse a ŚWIĘTA
świadczenie rzeczowe
świadczenie rzeczowe
zasiłek okresowy - renta z ZUS
jaki powód przyznania i gdzie szukać w ustawie
dożywianie w Placówce Opiekuńczo-Wychowawczej
grupa robocza
wzór decyzji na prąd
Rejestr Jednostek Pomocy Społecznej
Życzenia Świąteczne!
Oszczędności a dochód
Wesołe jest życie klienta