:-) pisze:Art. 3. [Kryterium dochodowe przyznania dodatku mieszkaniowego]
1. Dodatek mieszkaniowy przysługuje osobom, o których mowa w art. 2 ust. 1, jeżeli średni miesięczny dochód na jednego członka gospodarstwa domowego w okresie 3 miesięcy poprzedzających datę złożenia wniosku o przyznanie dodatku mieszkaniowego nie przekracza 175% kwoty najniższej emerytury w gospodarstwie jednoosobowym i 125% tej kwoty w gospodarstwie wieloosobowym, obowiązującej w dniu złożenia wniosku, z zastrzeżeniem art. 6 ust. 8.
...mam wrazenie ze nie został przeczytany do konca art.6 ust.2 tam bylo LECZ NIE PRZEKRACZA odpowiednich wysokości średnich miesięcznych dochodów wymienionych w art. 3 ust.1 ...czyli dochodów nie przekracza 175% w gosp. jednoosobowym i 125 w gosp, wieloosobowym...:-) pisze:wiem co oznacza art.6 ust 8 ...chodzi mi o art. 6 ust 2...został przeczytany> mówisz ..."jest równy bądź wyższy niż 100% a nie że jeżeli jest równy bądź wyższy od 150% ale nie większy niż 175% i nie że jeżeli jest równy bądź wyższy od 100% ale nie większy niż 125%."
a jest zapis przeciez w tym artykule...wiec dlaczego mowisz,ze go nie ma...hmmjak zrozumiesz ten zapis?