dłuznik mi przysłał pismo o zawieszenie spłaty zadłużenia bo przebywa w więzieniu i nie pracuje.
Pismo to dostałam po tym jak wysłałam mu decyzje o zwrocie za poprzedni okres zasiłkowy.Co mam teraz zrobic z tym pismem?
Proszę doradźcie coś.
nie tak szybko njpier postepowanie sprawdzenie czy ma coś czy , protokól z ogledzin w miejscu zamiszkania strony z rodzinna najbliższą wnioski o udostepninie danych osobowych do starostwa czy ma gospodarstwo rolne do wiezienie jaka ma sytuacje zdrowotna materialn ai wogóle
nie zartuje mam z sko zarzucone ze tego nie robiłam wiec robie
potem zawiadomienie o wszczeciu potem decyzja ja odmawiam koniec
oni sa tacy wyedukowani w tym wiezieniu ze szkoda gdać standard ma co roku to samo
i do komornika czy płacił czy nie przez 7 lat normalnie pism pełno z miesiąc czekam na info od instytucji dobiero zawiadomnie o wszczeciu musi byc bo moze zapoznać sie z aktami jedemu juz ksero do wiezienia słałam a sko to po odwołaniu laborat na 10 stron dostałam co robie zle dobrze itd
zalezy jakie sko ja wysłam do gminy pismo ze ma to zrobić
W związku ze złożonym pismem o odroczenie terminu płatności w Miejskim Ośrodku Pomocy Społecznej przez dłużnika alimentacyjnego Pana obecnie przebywa Zakład Krany Goleniów, Kierownik Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej zwraca się z prośbą o sporządzenie przez pracownika upoważnionego do prowadzenia postępowania administracyjnego z funduszu alimentacyjnego protokołu z oględzin w miejscu zamieszkania strony celem ustalenia faktycznej sytuacji materialnej, zdrowotnej, mieszkaniowej, rodzinnej i zawodowej (domowników – zstępnych) ( art. 67paragraf 1 KPA).
jak nie napiszą to monit byle by odpisali coś u mnie jden ego rodzice nie zyją i rodzenstwo wiec napisałi u innego zrobili mi protokół i innego znów 3 razy prosba to ma być protokól nie wywiad alimentacyjny z pomocy społecznej
no itd inne rzeczy jedeno pismo dłuznika a duzo roboty
a jak odpiszą to wszczynasz postępowanie , wysyłasz dłuznikowi i decyzja odmowna? zdarzyło Ci się przychylic do prośby?
Prosze jeszcze o wzór decyzji jaka wydajesz i podstawe prawną
Moje SKO to Kraków