prosiłam o wzór pisma - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 31 mar 2009, 22:55

PROSIŁAM O WZÓR PISMA A W NAGRODE ZAMIAST ODPOWIEDZI MÓJ POST ZOSTAŁ POPROSTU SKASOWANY.... DZIĘKUJĘ! DLA ŚWIADOMOŚCI PEWNYCH OSÓB WIEDZCIE ŻE PISZE EWELINA CÓRKA MARIOLI, DLA WTAJEMNICZONYCH WIADOMO O CO CHODZI.
~Ewelina

Napisano: 01 kwie 2009, 10:45

jaki wzór ?
[uzytkownik usuniety]

Napisano: 01 kwie 2009, 15:33

prosiłam o rade bądz przykładowy wzór pisma do kolegium odwoławczego od decyzjii wydanej przez MOPS, z którą się nie zgadzam. Jak wiadomo Kolegium Odwoławcze to poważna instytucja, i chciałam w miare przejżyście napisać takie pismo, dlatego zwróciłam się o pomoc do Was jako profesjonalistów, abyście mi doradzili jak można sformułować takie pismo,żeby na wstępie nie zostało odrzucone. Zamiast odpowiedzi,pytanie zostało usunięte :((((.
~Mariola

Napisano: 01 kwie 2009, 15:35

~ Ewelina. Podpisuję się by nie było że to inna osoba zadaje pytanie w tym tematcie, bo już w innych tematach na forum z powodu takiej gafy zarzucono mi oszustwo.
~Mariola

Napisano: 02 kwie 2009, 20:43

Imię i nazwisko
Adres
Miejscowość, dnia......................

Samorządowe Kolegium Odwoławcze

w...................................................
ul................................................... ..................miejscowość............

Odwołanie
od decyzji ....... podać nazwę i siedzibę organu, który wydał decyzję........... z dnia ......... sygn......podać numer figurujący na decyzji..............
W dniu ............ otrzymałam od ops w .............. decyzję odmowną (czy jakąś tam nie wiem jaką, kopia decyzji w załączeniu) . Dalej trzeba wszystko opisać jak najlepiej dokładniej i w miarę powiedzmy obiektywnie .................................................................................... .
W związku z powyższym proszę o rozpatrzenie sprawy.

Z poważaniem

Podpis

~angel

Napisano: 02 kwie 2009, 21:15

ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ ~angel :))). Pozdrawiam.
~ewelina

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x