~m&m jest podstawiona przez jedne ugrupowanie aby udu*pić drugie. Sieje zamęt, szkalując, wymyślając bredni i oskarżając o spisek. Wszystko to po to, aby zaszkodzić tym, przeciw którym działa. Jednym zdaniem gada jak niezdrowa d*upa.
Nie zaznaczyłam w mojej wypowiedz, że jestem wnuczką babci(czyli osobą niepełnosprawną, którą się opiekuje) czy przysługiwać będzie świadczenie pielęgnacyjne czy SZO? Proszę o odpowiedż
Jeśli miałaś ustalone prawo do świadczenia i Twoja decyzja wygasła z mocy prawa 30 czerwca, to nie obchodzą Cię w tej chwili aktualne przepisy dot. SP i SZO. Jeśli miałaś przyznane - dostaniesz wyrównanie. To jest naprawdę tak proste
Tak wiem ale dopiero teraz przeczytałam o tym portalu pomocy społecznej bo szukałam informacji na mój temat co chodzi o świadczenie pielęgnaccyjne. I chciała bym dla swojego spokoju dowiedzieć się, że mi przyznają i czekać. Bo ja nie znam się na tych przepisaach. Dziękuje za odpowiedż. Ja wiem że to męczące pisać wszystkim te wszystkie uzasadnienia po kilka razy tłumaczyć to samo więc tym bardziej dziękuje za cierpliwość:). Pozdrawiam