proszę o pomoc - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 07 mar 2013, 13:28

Witam serdecznie wszystkich Państwa, którzy zechcieli wejść na ten mój apel o pomoc. Nie wiem nawet jak zacząć pisać, to co chcę przekazać ludziom którzy mogli by mi pomóc w jakikolwiek sposób,więc napiszę tak jak to jest w moim życiu. Mam 26 lat ,8 lat temu zaczęło wszystko się psuć w moim życiu.Byłem młodym dobrze zapowiadającym się zawodnikiem piłkarskim,z wielkimi marzeniami i planami na przyszłość,lecz doznałem kontuzji po której nigdy już nie wróciłem do grania na odpowiednim poziomie,przeszedłem 7 operacji miałem 5 śrub w nodze. Gdy doszedłem do siebie było trzeba zapomnieć o przeszłości i żyć przyszłością,tak też zrobiłem. Podjąłem pracę i pracowałem cieszyłem się życiem.Po 2 latach zdarzyło się coś co zmieniło całe moje życie . Mój ojciec popełnił samobójstwo ratowałem go a raczej starałem się ratować lecz było za późno. To co wtedy widziałem ,czułem i przeżyłem odbiło się na moim zdrowiu.po jakiś 7 miesiącach od tego wydarzenia zachorowałem na Epilepsje miałem bardzo częste ataki nawet kilkanaście razy na dobę. Po dokładnych badaniach i pobycie w szpitalu stwierdzono ,że jestem chory na epilepsje,zespół tureta z trikami głowy które przeszkadza mi na co dzień , chociaż z czasem nauczyłem się z tym żyć stwierdzono że te choroby powstały na tle nerwowym.Ubiegałem się o rentę zusowską lecz nie otrzymałem jej gdyż powiedziano mi że nie mam przepracowane 5 lat. Złożyłem wniosek o rentę socjalną i przyznano mi ją nie całe 500zł miesięcznie .Jest to bardzo mała kwota za którą ciężko jest wyżyć .Mam żonę która jest przymnie na dobra i złe, nie pracuje ponieważ zajmuje się mną i naszym 6 miesięcznym synem,nie mamy żadnych bliskich na których mogli byśmy liczyć więc naprawdę proszę wręcz błagam wszystkich którzy mogą i chcą pomóc proszę pomóżcie!!!! Przyjmę każdą pomoc jak np,ubranka do chłopca w wieku 6 msc mleko NAN 2, zabawki,ubrania dla dorosłych na 165 i 172 cm żeńskie i męskie , meble naprawdę potrzebuję pomocy może być również pomoc finansowa za którą będziemy wdzięczni lecz liczymy się z tym że nie każdy chce pomagać finansowo gdyż jest wielu naciągaczy w internecie my przyjmiemy każdą pomoc i za wszystko dziękujemy podam maila na którego można pisać jeżeli ma ktoś z państwa pytania lub chce zobaczyć moją dokumetację medyczną by być pewny że pomaga biednej potrzebującej osobie ; [email protected] Również podaje nr konta na który można wpłacić jakieś pieniączki które będą przeznaczone na żywność 4193310031510300 z góry serdecznie dziękujemy i za wszystko z całego serca jesteśmy wdzięczni, Bóg Zapłać ludziom dobrej woli!!!!
~daniel

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x