Proszę o pomoc!!!!
Proszę o pomoc!!!!
Czy ktoś mógłby mi pomóc w takiej sprawie: Uczeń pełnoletni złożył wniosek o stypendium. Jest uczniem gimnazjum dla dorosłych. Czy mogę przyznać stypendium w formie pokrycia kosztów związanych z pobieraniem nauki poza miejscem zamieszkania - bilety miesięczne? taka forma pomocy jest dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Jak sądzicie?
Re: Proszę o pomoc!!!!
Ja również przyznałabym w tej formie, tym bardziej że jest to gimnazjum dla dorosłych, a nie szkoła ponadgimnazjalna.
Nie chcę wprowadzić w błąd, a jedynie zasugerować,że w przypadku szkoły ponadgimnazjalnej u nas uczniowie przeważnie otrzymują co miesiąc dodatek do zasiłku rodzinnego z tytułu dojazdów do szkoły więc pomoc w formie pokrycia kosztów dojazdu, by się powielała....no chyba,że dojazdy są na prawdę dużo droższe i ta forma pomocy byłaby zasadna.
Nie chcę wprowadzić w błąd, a jedynie zasugerować,że w przypadku szkoły ponadgimnazjalnej u nas uczniowie przeważnie otrzymują co miesiąc dodatek do zasiłku rodzinnego z tytułu dojazdów do szkoły więc pomoc w formie pokrycia kosztów dojazdu, by się powielała....no chyba,że dojazdy są na prawdę dużo droższe i ta forma pomocy byłaby zasadna.
Re: Proszę o pomoc!!!!
A co w przypadku kiedy przyznam stypendium w 2 formach zwrot za dojazdy i pokrycie kosztów udziału w zajęciach edukacyjnych a rodzic nie przyniesie biletów tylko faktury na same przybory szkolne?
Oprócz Proszę o pomoc!!!! - Stypendia przeczytaj również:
szkoła policealna
zmiana kryterium!
inernet
PYTANIE
Zakład karny
OBUWIE SPORTOWE.
PROGRAM do obsługi stypendiów
szkolenie Barbara Matysik
rachunek
Wygaśnięcie decyzji przyznającej stypendium...proszę o pomoc
zoo