Proszę o pomoc bo już nie mam gdzie prosić!!!!!!!!
Proszę o pomoc bo już nie mam gdzie prosić!!!!!!!!
Witam serdecznie mam 23 lata mieszkam w małej wsi wychowuję 3 letniego synka. Szukam obecnie pracy ale jak na razie bez skutku dlatego proszę o pomoc. Naprawdę przyda mi się wszystko jedzenie ubrania damskie i dla synka oraz środki czystości. Nie mam już pojęcia gdzie iść i szukać. Chociaż jestem bardzo młoda to już naprawdę straciłam chęć do życia. Mieszkam u rodziny bo nie stać mnie na wynajem no ale rachunki trzeba opłacać. Może ktoś z Państwa mógłby mi pomóc proszę naprawdę bardzo proszę Ewa Wojciechowska Janiszewo 14/4 83-130 Pelplin
Re: Proszę o pomoc bo już nie mam gdzie prosić!!!!!!!!
witam Ewa!
głupia rada od mych... wiem cos na ten temat, idąc do OPS-u naprawdę prosić o pomoc,rzadko się tą pomoc dostanie...
nie każdy to rozumie...niestety:/
prędzej dostanie ten kto nie ma problemów i ten kto kręci niż ten kto naprawdę tej pomocy potrzebuje, takie sa głupie prawa i przepisy.
ja jestem rodziną zastępcza dla mojego niepełnosprawnego brata, do pracy iśc nie mogę bo brat musi mieć stała opiekę, mieszkanie wynajmuję, wychowuje też własnego 2letniego synka, a mąż kokosów nie zarabia, a teraz jeszcze dojdzie lada dzień 3/4 etatu bo u niego w pracy kryzys- degradacja stanowisk, zwolnienia lub zmniejszenia etatu i też nigdzie pomocy nie możemy uzyskać.a rodziny nie mamy nawet tej najbliższej. sami zostaliśmy z każdym problemem...
pozdrawiam serdecznie!
głupia rada od mych... wiem cos na ten temat, idąc do OPS-u naprawdę prosić o pomoc,rzadko się tą pomoc dostanie...
nie każdy to rozumie...niestety:/
prędzej dostanie ten kto nie ma problemów i ten kto kręci niż ten kto naprawdę tej pomocy potrzebuje, takie sa głupie prawa i przepisy.
ja jestem rodziną zastępcza dla mojego niepełnosprawnego brata, do pracy iśc nie mogę bo brat musi mieć stała opiekę, mieszkanie wynajmuję, wychowuje też własnego 2letniego synka, a mąż kokosów nie zarabia, a teraz jeszcze dojdzie lada dzień 3/4 etatu bo u niego w pracy kryzys- degradacja stanowisk, zwolnienia lub zmniejszenia etatu i też nigdzie pomocy nie możemy uzyskać.a rodziny nie mamy nawet tej najbliższej. sami zostaliśmy z każdym problemem...
pozdrawiam serdecznie!
Oprócz Proszę o pomoc bo już nie mam gdzie prosić!!!!!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
Gdzie mam zwrócić się o pomoc ?
samostanowienie, prawo, tolerancja
TU-154M
Prośba o pomoc
wielka potrzeba pomocy
prezydencja
Komu przeszkadza Jan Pospieszalski?
reforma administracji, czyli jak sp... sprawę, kolejna odsłona
a haaa haaa!!!
a co tam, w końcu to syn premiera, a nie \"byle kto\".
SZOPKA NOWOROCZNA A.D. 2010
Weź do ręki opłatek ze stołu
Poszukiwani
Spisek
pomoc finansowa lub porzyczka
KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK