Dzień dobry,
Mam na imię Maciej i mam 24 lata. Zmagam się z ciężką depresją, mam zaburzenia osobowości borderline i zaburzenia unikowe, w grudniu straciłem pracę w której pracowałem prawie 2 lata jako grafik 3d, zwolnienie jeszcze bardziej pogorszyło to jak się czuję. Chodzę na terapię do psycholog w Toruniu, mam swojego psychiatrę ale niestety nie widzę poprawy. Mam myśli samobójcze co jakiś czas i bywają dni, że nie mam siły wstać z łóżka, czuję się jak pasożyt choć robię wszystko co w mojej mocy zeby tak nie było. Do tej pory próbowałem I dalej próbuję szukać projektów do pracy, jeśli coś znajdę to zawalam terminy, powoli dochodzę do wniosku, że to wszystko bez sensu tak jak moje życie. Nie daję sobie rady, na ten moment mój brat zupełnie bezinteresownie pomaga mi w utrzymaniu, płaci wszystkie rachunki które wcześniej opłacaliśmy razem. Cały czynsz to około 1900 zł który dzieliliśmy na pół, plus jedzenie i inne opłaty. Czy jest jakieś miejsce gdzie mógłbym prosić o pomoc materialną lub jakąkolwiek inną?
Dziękuję.