czy możesz pomóc?
chodzi mi zdo, wyrównuje mi składkę społeczną w kwocie 1 717,25 zł za okres 2013-07-01 do 2014-06-30,
powinna być przecież 1 717,20 zł, pracuję na sygnity
chciałam coś zmienić w parametrach ale nie mam pojęcia gdzie
jeszcze nie trafiła mi się decyzja ze społ. .. na razie mam wszystkich w krus ubezpi. .. co prawda patrzyłam już w parametrach systemowych, bo juz ktoś miał taki problem ale nie znalazłam ... może ręcznie trzeba poprawić
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
musisz tak zostawić bo składka jest liczona od podstawy i płatnik to przyjmie