Chcę potwierdzić odbiór kart. Nie chodzi mi o to, że nie wiem jak to zrobić, tylko wchodząc do KDR otwiera mi się tylko strona główna Administracja, a po lewej stronie jest są zakładki: Zarządzanie strukturą organizacyjną, użytkownikami, parametrami itp. Nie ma innych zakładek...... Proszę o wypowiedzi, to moje pierwsze karty w nowym systemie
Powiem tak, dzwoniłam do tej firmy. Powiedzieli, że jeszcze w tym tygodniu będą wyskakiwać błędy i nie będzie można zamawiać kart, wydawać ani potwierdzać odbioru przesyłki z kartami. Trwają jakieś tam prace i gościu kazał mi próbować cokolwiek robić dopiero od następnego tygodnia.
No niby nie, ale ja się martwię tym, że czas ucieka wnioski wiszą w obsłudze, a oni jakieś głupie prace prowadzą uniemożliwiające poprawne działanie systemu. Mogli wcześniej pomyśleć nad testowaniem tego programu a nie teraz gdy do każdego coś wpływa i leży aż ten system zacznie normalnie działać. Dodatkowo instrukcja do tego obszernego programu jest jak mini "pigułka" w porównaniu ze starym programem i jego instrukcją. Tam to były chyba wszystkie przypadki pokazane jak robić, system był mega prosty a to to utrudnianie życia i do tego te głupie ostrzeżenia..