Witam
Podpowiedzcie dobrzy ludzie, bo ja wymiękam jak zmienić status wniosku.
Mam wprowadzony wniosek, jestem w "decyzje/przyznanie/wydanie karty.. i gdzie dać wynik rozpatrzenia:Przyznanie
Może jestem tępa, ale po prostu wymiękam w tym systemie
A to doszłaś tutaj niestety kończy się nasza wspólna przygoda, bo to jest nie do przejścia na dziś dzień przeszkoda, ktoś się z nami bawi w kotka i myszkę naprawią ten problem pod koniec przyszłego tygodnia - to wariant optymistyczny
bo ta wieść jak długie forum po nim się niesie, bo na zapytania wielu otrzymało takiego e-maila
"W chwili obecnej testowane są usługi komunikacji pomiędzy PWPW i MRPiPS, w związku z powyższym może występować błąd dla funkcjonalności zamawiania kart KDR w PWPW oraz przyjmowania przesyłek z PWPW. Niniejsze funkcjonalności powinny zostać uruchomione do końca przyszłego tygodnia. Za utrudnienia przepraszamy." i wszyscy stoją w tym samym miejscu co ty kotku
Problem z zamawianiem kart występuje nadal - dzisiejsza wiadomość z Helpdesku: "W chwili obecnej testowane są usługi komunikacji pomiędzy PWPW i MRPiPS, w związku z powyższym może występować błąd dla funkcjonalności zamawiania kart KDR w PWPW oraz przyjmowania przesyłek z PWPW. Niniejsze funkcjonalności powinny zostać uruchomione do wtorku.
Za utrudnienia przepraszamy." Pożyjemy - zobaczymy!