STATUS WNIOSKU - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 15 sty 2016, 10:45

Witam
Podpowiedzcie dobrzy ludzie, bo ja wymiękam jak zmienić status wniosku.
Mam wprowadzony wniosek, jestem w "decyzje/przyznanie/wydanie karty.. i gdzie dać wynik rozpatrzenia:Przyznanie
Może jestem tępa, ale po prostu wymiękam w tym systemie :oops:
KOTKA

Napisano: 15 sty 2016, 10:50

być może nie zatwierdziłaś wniosku, stad nie możesz rozpatrzyć pozytywnie decyzji o przyznaniu kdr, musisz wejść na wniosek i go zatwierdzić ;)
ubu

Napisano: 15 sty 2016, 11:22

Mam zatwierdzony i jestem we wnioskach do obsłużenia i tu niestety się zatrzymałam :oops: :oops:
KOTKA

Napisano: 15 sty 2016, 11:39

A to doszłaś :P tutaj niestety kończy się nasza wspólna przygoda, bo to jest nie do przejścia na dziś dzień przeszkoda, ktoś się z nami bawi w kotka i myszkę :lol: naprawią ten problem pod koniec przyszłego tygodnia - to wariant optymistyczny :mrgreen:
ubu

Napisano: 15 sty 2016, 11:41

A skąd masz takie wiadomości i skąd będziemy wiedzieli, że już działa?
KOTKA

Napisano: 15 sty 2016, 11:59

bo ta wieść jak długie forum po nim się niesie, bo na zapytania wielu otrzymało takiego e-maila
"W chwili obecnej testowane są usługi komunikacji pomiędzy PWPW i MRPiPS, w związku z powyższym może występować błąd dla funkcjonalności zamawiania kart KDR w PWPW oraz przyjmowania przesyłek z PWPW. Niniejsze funkcjonalności powinny zostać uruchomione do końca przyszłego tygodnia. Za utrudnienia przepraszamy." i wszyscy stoją w tym samym miejscu co ty kotku :D
ubu

Napisano: 15 sty 2016, 12:15

Ja też zatrzymałam się na etapie zamawiania kart. Wyskakuje komunikat: błąd ,, wystąpił wyjątek"
emi1234

Napisano: 15 sty 2016, 13:03

czujmy się więc "wyjątkowi"
ewee

Napisano: 17 sty 2016, 21:35

Też macie nadal problem z zamówieniem kart???
mkaka

Napisano: 18 sty 2016, 10:58

Problem z zamawianiem kart występuje nadal - dzisiejsza wiadomość z Helpdesku: "W chwili obecnej testowane są usługi komunikacji pomiędzy PWPW i MRPiPS, w związku z powyższym może występować błąd dla funkcjonalności zamawiania kart KDR w PWPW oraz przyjmowania przesyłek z PWPW. Niniejsze funkcjonalności powinny zostać uruchomione do wtorku.
Za utrudnienia przepraszamy." Pożyjemy - zobaczymy!
Daro

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x