proszę o waszą opinię...
proszę o waszą opinię...
Czy można przy zmianie decyzji na drugi semestr zmienić oprócz okresu finansowanie równiez wartośc stypendium za miesiąc??
Re: proszę o waszą opinię...
no własnie mi chodzi o nizszą... zeby dać mniej miesięcznie ale w rezultacie na dłuzyszy okres...
Jak myslisz?
jest gdzies to umocowane prawnie?

jest gdzies to umocowane prawnie?
ja wzięłam od ludzi zgodę na zmianę decyzji cyt.: \"w części dotyczącej II raty stypendium szkolnego tj. wysokości stypendium i terminu wypłaty w pozostałym zakresie decyzję pozostawiając bez zmian. \"
jeśli dostanę dotację, która nie pokryje całości,to wydam decyzję na krótszy okres (min. miesięczne musi być zachowane)
moje kuratorium wczoraj poprosiło o weryfikację dotacji tzn. podali kwotę jaką MEN wstępnie przyznało i mam się wypowiedzieć,czy chcę tyle ile chcą nam dać, czy może mniej czy więcej. Mam też wykazać 20% środków własnych.
także raczej nie spodziewam się,że mi zabraknie
jeśli dostanę dotację, która nie pokryje całości,to wydam decyzję na krótszy okres (min. miesięczne musi być zachowane)
moje kuratorium wczoraj poprosiło o weryfikację dotacji tzn. podali kwotę jaką MEN wstępnie przyznało i mam się wypowiedzieć,czy chcę tyle ile chcą nam dać, czy może mniej czy więcej. Mam też wykazać 20% środków własnych.
także raczej nie spodziewam się,że mi zabraknie
ja mam tyle osób ze proponowana dotacja z men i 20 % własne jest za dużo na takie stawki jak były we wrzesniu. a za mało do zwiekszenia o jeden miesiąc wiecej, a jesli zmieniłabym wartośc miesiecznego to wiecej miesiecznych by wyszło. i idealnie wyszłoby gdybym miwesiecznie mogła zmniejszyc
co ty na to?

czyżby już były pieniądze na II okres? gdzie można znaleźć te propozycje?
Ja zmniejszam, tzn. na jesień dalam np 135 zl miesiecznie a teraz dam 100 zl poniewaz na tyle starczy mi srodkow
ja mam tak skonstruowany regulamin, że kwoty nie mogę ruszyć, ewentualnie mogę różnicować okres przyznania
Oprócz proszę o waszą opinię... - Stypendia przeczytaj również:
Rachunki
UTRATA DOCHODU
stypendium a piecza zastępcza
Zasiłek szkolny
Decyzja zmieniajaca
zwrot kosztów poniesionych na dojazd do szkoły a wyjazd na praktykę
Weryfikacja srodków do 4.02.2014
stypendium z urzędu
Kontrola
dochód uzyskany - umowa o dzieło
Czy przerzucić na styczeń
Zgłoszenie zbioru - STYPENDIA do GIODO
Zmiana miejsca zamieszkania
choroba psychiatryczna - powód do zasiłku szkolnego?
co z tymi pitami
śmierć wnioskodawcy