prosze o wyjasnienie - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 13 gru 2008, 8:58

z dniem 10.12.2008 r sad podniusl mi alimenty ,alimenty zostaly mi przyznane od 1,112008r ,wyrok odtczymam po upromocnieniu sie czyli po nowym roku ,wiec za jakie miesiace opieka wyplaci mi alimenty
~lidia

Napisano: 13 gru 2008, 9:07

dlaczego opieka wyplaca alimenty po terminie wyraznie pisze na wyroku ze przyznane alimenty na zecz nieletnich maja byc wyplacane co miesiac do 15 stego kazdego miesiaca dlaczego opieka spoleczna nie wyplaca odsetek za zwloke czy poprostu te odsetki kture powinna dostac kazda matka bioze sobie opieka na zakup kawki nigdy mi opieka nie wyplacila alimentuw na czas zawsze dostawalam alimenty po 22 drugim wiec pyta dlaczego nie wyplacono mi odsetek karnych za nie terminowe wyplacanie alimentuw
~lidia

Napisano: 13 gru 2008, 11:23

Lidus takie uwagi to do ojca swoich dzieci, bo opieka robi to co czego on nie robi tzn. loży na ich utrzymanie z publicznych pieniędzy w zamian za niego i powinnaś wyegzekwowac od niego alimenty, Bo gdybyś była skazana tylko do niego to pewnie latami nie widziałabyś grosza
~jola

Napisano: 14 gru 2008, 0:07

lidia golnij se kurde jeszcze jednego będzie Ci weselej !
~xx

Napisano: 14 gru 2008, 12:51

Lidia to typowa przedstawicielka naszych wierzycielek. \"OPIEKA MUSI PŁACIĆ ALIMENTY- NIE TATUŚ\"
~marek

Napisano: 16 gru 2008, 17:17

dobre sobie, to tatuś ma płacić od 15 a nie \"opieka\" jeszcze odsetki chcesz, ciesz się ze masz te alimenty, moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego jak fundusz alimentacyjny!!!!!!
~Aga

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x