PROSZE PROSZE PROSZE

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
SEKUC

PROSZE PROSZE PROSZE

Post autor: SEKUC »

zastępuje szczęśliwą matkę -jeszcze rok mi został Nigdy mi dłużnik nie zmarł Prosze podajcie mi podstawe do uchylenia decyzji przyznającej św z F Al /dłuznik zmarł 3 marca 2015r. / i bardzo prosze o pismo do komornika z wnioskiem aby umorzył /czy jakos tak / postepowanie
SEKUC

Re: PROSZE PROSZE PROSZE

PROSZE Bardzo prosze
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
Kontakt:

Post autor: mała mii »

do komornika nie piszesz wniosku o umorzenie- wystarczy informacja o smierci dłuznika i on sam wygasza należności dłuznika u siebie, ewentualnie jak masz możesz podłączyc kopie aktu zgonu, + i informacja do księgowości o wygaszeniu należności
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Kontakt:

jak były wystawiane TW dla dłuznika to musisz tez poinformować US
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
SEKUC

BBBBAAARRRRRDDDDDDZZZZZZZZOOOOOO dzieki bardzo Prosze jeszcze KOGOŚ o podstawe dla uchylenia decyzji
SEKUC

jeszcze raz bardzo prosze o podstawę decyzji uchylającej z powodu smierci dłuznika
SEKUC

czy wystarczy art. 24.1 ?
SEKUC

KUR CZĘ ale jesteście Pierwszy raz prosze o pomoc a tyle razy pomagalem ale dla mnie nie ma NIc
Awatar użytkownika
mała mii
Podinspektor
Kontakt:

jeobisz z urzedu to art 24 ust.1 jeśli masz zgode strony na uchylenie to 155 Kpa
Julian Tuwim
SEKUC

dzięki serdecznościowe Wysyłam Ci dobrą energię Uśmiecham się do Ciebie
ODPOWIEDZ