tytuły w top-team
tytuły w top-team
Jak powinno byc poprawnie w tytule gdy naleznośc jest z 2011/2012 13% czy 8%? w tytule w top-team w rubryce odsetki sa dwie wielkości. czy ma tak być czy tylko jedna? czy dopisujecie że 8% od grudnia 2014
Re: tytuły w top-team
Może ktoś podpowie? I tak samo z kosztami upomnienia, dawne upomnienia wystawiane z kwota 8,80zł a teraz 11,60zł a dług z 2011/2012
Ja to tak zostawiłam Nie wiem, być może jest to błędne rozumowanie, ale wydaje mi się, że jeśli odsetki lecą od pierwszego dnia po dniu wypłaty, a wypłata był np. w październiku 2013 r. to do 22.12.2014 r. liczone jest 13%, a od 23.12.2014 r. do dnia wystawienia tytułu jest już 8%. Wynika z tego, że zastosowanie mają tu dwie stawki, ale nie wiem, czy to jest dobrze, wysłałam do US ze 2 tyg. temu i czekam na odzew. Najwyżej będę poprawiać.
a może miałaś /eś wystawione upomnienie za dawne okresy z kosztami 8,80 i dopiero teraz robisz tytuł... i jakie koszty wpisujesz w tytule 8,80czy 11,60?
Oprócz tytuły w top-team - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
czy będzie do zwrotu
rezygnacja
umorzenie postępowania - decyzja o uchylaniu się
uchylenie decyzji z datą wstecz
jak to zrobić
wraca korespondencja
decyzja
zwrot tytułu wykonawczego
tytuł wykonawczy-nemezis
PROSZE PROSZE PROSZE
Problem z Sygnity - NP a decyzja o zwrocie
zwrot tytułu