Przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej - program RESPONS (PUMA) - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 21 lut 2022, 12:23

Witam

Mam pytanie od 9 lutego 2022r. mamy nową kwotę przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej. Mam wniosek złożony 10 lutego 2022 na dodatek mieszkaniowy. Kwotę powinien program już liczyć po nowemu ale w wyliczeniach wskakuje mi kwota stara tego przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej. Pracuje na programie RESPONS dawna puma. Czy mogę kwotę tego przeciętnego wynagrodzenia sama gdzieś zmienić czy musi być zrobiona aktualizacja programu???? Jeżeli to można zrobić samemu to w jaki sposób????
Ewelcia83
Stażysta
Od: 25 lis 2019, 15:42
Zajmuję się: DM/DE/SW/FA

Napisano: 22 lut 2022, 8:44

Ewelcia83 pisze:
21 lut 2022, 12:23
Witam

Mam pytanie od 9 lutego 2022r. mamy nową kwotę przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej. Mam wniosek złożony 10 lutego 2022 na dodatek mieszkaniowy. Kwotę powinien program już liczyć po nowemu ale w wyliczeniach wskakuje mi kwota stara tego przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej. Pracuje na programie RESPONS dawna puma. Czy mogę kwotę tego przeciętnego wynagrodzenia sama gdzieś zmienić czy musi być zrobiona aktualizacja programu???? Jeżeli to można zrobić samemu to w jaki sposób????
Zmieniamy sami. Z menu wybieramy: Dodatki mieszkaniowe-słowniki-słowniki złożone i po prawej stronie wyskakują ci rożne zakładki, przewijasz strzałeczkami do samego końca i tam jest zakładka "przeciętne wynagrodzenie" :)
Milkafr
Praktykant
Od: 24 kwie 2017, 13:57
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne
Starszy inspektor

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x