My również w takim przypadku uzupełniamy rodzinę ... (był, "zniknął", jest ponownie) zawsze powtarzano nam, że dodanie nowego członka rodziny następuje wyłącznie w przypadku narodzin kolejnej osoby w rodzinie rodziny. Wydaje mi się, że to poprawne rozwiązanie ale ciekawy jestem jak inni taki przypadek rozwiązują...DorciaS pisze:Ubu zrobiłam jako uzupełnienie rodziny i mi nie naliczyło w raporcie kwoty. I nie wiem co teraz ?
Tak to bywa jak się nie stosuje do dobrej rady
A ja dostałem info, że możemy wprowadzać jako dodanie nowego członka rodziny, gdyż za przedłużenie ważności należy się dotacja w kwocie tożsamej z dodanie nowego członka rodziny. Jest to błąd systemowy, którego nie są w stanie naprawić.tutek13 pisze: ↑01 gru 2022, 10:00My również w takim przypadku uzupełniamy rodzinę ... (był, "zniknął", jest ponownie) zawsze powtarzano nam, że dodanie nowego członka rodziny następuje wyłącznie w przypadku narodzin kolejnej osoby w rodzinie rodziny. Wydaje mi się, że to poprawne rozwiązanie ale ciekawy jestem jak inni taki przypadek rozwiązują...DorciaS pisze:Ubu zrobiłam jako uzupełnienie rodziny i mi nie naliczyło w raporcie kwoty. I nie wiem co teraz ?
Tak to bywa jak się nie stosuje do dobrej rady