prosze podpowiedzcie jak zrobic przedłuzenie decyzji na wychowawczy w sygnity, kobieta miala przyznane do 6 maja a teraz sklada wniosek od 7 maja dalej jak to praktycznie wprowadzic w sygnity zmieniajac decyzję? jestem nowa na swiadczeniach pomocy prosze...
proszę podpowiedzcie jak to zrobic chciała zmienic decyzje w czesci i przyznac dodatek dalej ale nie moge... wprowadzic nowy wniosek na sam dodatek tez pewni sie nie da... pomocy
mAM IDENTYCZNY PRZYPADEK TYLKO ZE OD 15 MAJA PRZEDŁUZENIE I ZAMIERZAM ZROBIC TAK, ŻE ALBO DECYZJA Z DECYZJI ALBO ZAKOŃCZE TEN WNIOSEK KTÓRYM JEST AKTUALNIE PRZYZNANY DODATKEK PLUS RODZINNE (BO PRZECIEZ KOBIETA ZŁOZYŁA MI NOWY WNIOSEK O PRZEDŁUZENIE DODATKU) I WPROWADZE NOWY WNIOSEK DO SYSTEMU Z WYPŁATAMI ZR I DODATKU ALE W DECYZJI WERSJA PAPIEROWA OPISZĘ TYLKO DODATEK..
a jak robisz decyzję z decyzji, to jeśli już jest zakończone prawo do tego świdczenia to czy nie daje ci propozycji utworzenia ręcznie decyzji i świadczeń ?
ja robię nowy wniosek w związku ze zmianą sytuacji ..
trzeba przecież poprawić okres urlopu przyznany przez pracodawcę
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes