Jeśli jesteśmy ORGANEM I WIERZYCIELA I DŁUŻNIKA i wydajesz decyzje uznającą dłużnika za uchylającego się od zob. i składasz o ściganie to jak piszesz bo zazwyczaj piszemy że dostaliśmy wniosek od OŚRODKA O PODJĘCIE DZIAŁAŃ, a jeśli jesteśmy organem to jak to robisz masz taki wzór
Dziękuję Ci Elmer
Jeszcze takie ostatnie małe pytanko. Jeśli wysyłam do prokuratury to dawałam ksero pisma o podjęcie działań z innego Ośrodka a tak jeśli ja jestem OWD to nic nie daję?
No widzisz jeszcze jedna informacja się nasunęła:
a decyzję o uznaniu dłużnika wysyłasz do wiadomości dla komornika Czy tylko wysyłasz do dłużnika i sobie wpinasz
Elmer pisze:pomówienie! Od piwa nie rośnie żaden mięsień, to od przekąsek do piwa.
""portal "Yahoo" opublikował badanie mówiące, że mięsień piwny to w istocie wytwór tego wszystkiego, co jemy podczas picia piwa, a więc chipsów, orzeszków, precli, pizzy, hot-dogów, czy tuczących zapiekanek, które przecież tak doskonale komponują się z chłodnym piwem. Tym samym, można powiedzieć, że piwo jest dla nas często swego rodzaju podkładką pod "zapychacze", jak te opisane powyżej. I to właśnie one tak bardzo zaokrąglają męskie brzuszki. ""
na szczęście napisali "męskie"
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
kobietom piwo idzie w piersi i w tyłki (a czasami w głowę i wtedy zaczynają się problemy).
Pomijając to, że piwo to męski napój tylko nie wiem czemu bardziej wskazany zdrowotnie dla kobiet....
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare