Przegląd dzisiejszych zgłoszeń - tego już nie zgłaszajcie - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 5 z 28    [ Posty: 275 ]

Napisano: 06 kwie 2016, 16:23

tylko jak to się ma do art. 5 ust. 2 :?: :!: ... w którym jasno jest określone kiedy świadczenie się dzieli ... przeanalizujcie to dokładnie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 16:24

Ale kto tu mówi o jakimkolwiek podziale? Tu nie ma żadnego podziału, jest przyznanie a potem odmowa. Jeszcze raz - jak dostaniemy przeciwną opinię to zrobimy parametr w systemie, na razie mamy tylko taką opinię.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 06 kwie 2016, 16:30

SYGNITY pisze:Tu nie ma żadnego podziału, jest przyznanie a potem odmowa
:lol: :lol: :lol: :lol: ubawiłam się ... ciekawa interpretacja tzn. śmieszna :mrgreen:
SYGNITY pisze:jak dostaniemy przeciwną opinię to zrobimy parametr w systemie, na razie mamy tylko taką opinię.
czyli dalej poprawiamy ręcznie ... dzięki :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 16:36

Podtrzymuję co napisałem - chętnie dorobimy parametr i nie będziesz musiała poprawiać ręcznie, tylko musimy mieć podstawę, a nie mgliste wspomnienia że na szkoleniach ktoś tak mówił.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 06 kwie 2016, 16:38

SYGNITY pisze:Podtrzymuję co napisałem - chętnie dorobimy parametr i nie będziesz musiała poprawiać ręcznie, tylko musimy mieć podstawę, a nie mgliste wspomnienia że na szkoleniach ktoś tak mówił.
ale ja się nie podpieram mglistymi wspomnieniami ... póki co pamięć mam spoko 9 albo tak sobie wmawiam :lol: ) ... ja się podpieram ustawą ! :mrgreen: .. kto wam dał te wytyczne ?
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 16:44

Nie wątpię w Twoją pamięć, tylko na szkoleniach różni ludzie mówią takie teorie, że włosy się jeżą na głowie. Ja też podpieram się ustawą - przytoczyłem poniżej konkretne zapisy. :D
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 06 kwie 2016, 16:48

SYGNITY pisze:Nie wątpię w Twoją pamięć, tylko na szkoleniach różni ludzie mówią takie teorie, że włosy się jeżą na głowie. Ja też podpieram się ustawą - przytoczyłem poniżej konkretne zapisy. :D
no masz ... a miała być taka ładna/jasna/czytelna/dopracowana ustawa :lol: :mrgreen: :twisted:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 16:50

Jeden z Ośrodków poinformował nas że napisał oficjalne pismo w tej sprawie do MRPiPS. Jest więc szansa że będzie odpowiedź na piśmie i jeśli będzie taka jak przypuszczasz, to zmienimy tę podpowiedź w oprogramowaniu.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Napisano: 06 kwie 2016, 16:53

to teraz już nie rozumiem nic .. to jak czekacie na opinię wysłaną do ośrodka i na podstawie tej opinii zmienicie reguły .. to na podstawie czego je wprowadziliście obecnie :shock: :D
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 17:00

My mamy opinię, którą przytoczyłem. Ten Ośrodek na własną rękę napisał pismo do MRPiPS i zobaczymy jaką dostanie odpowiedź. Jeśli opinia będzie inna, wprowadzimy parametr.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor

Strona 5 z 28    [ Posty: 275 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x