Przegląd dzisiejszych zgłoszeń - tego już nie zgłaszajcie - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 6 z 28    [ Posty: 275 ]

Napisano: 06 kwie 2016, 17:02

oki :D :D ... oby jak najszybciej ... :D :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 17:05

Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 06 kwie 2016, 17:13

można powiedzieć, że u mnie też co trzecia rodzina złożyła .. oszacowałam, że będzie ok. 1000 wniosków .. na koniec dnia miałam 103 ewnioski i 280 papierowych .. chyba ... a i wydane mamy 37 decyzji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 19:52

Czy i Wy macie problem przy modyfikacji danych dochodowych osób składających wnioski o SW z wniosku o ZR lub FA?
wprowadzę do wniosku o SW zmodyfikowane dochody, np. dodam dochód utracony/uzyskany, którego strona nie zgłosiła wcześniej do ZR to wyskakuje mi info o błedzie w zapisie danych, nic wówczas nie mogę zrobić z tym wnioskiem tylko anulować
annaaa

Napisano: 06 kwie 2016, 20:07

Czyja masz opinie sygnity?
Własne wymyslone bzdury, bo porywacie sie na wciskanie ops swoich programów ale sobie nawet nie zadacie trudu zeby dowiedziec sie co znaczy dany zapis ustawy?
Zgłaszaja ci tu ludzie ze bzdury macie w programie a ty dalej swoje bzdury i "opinie" nie wiadomo czyje przytaczasz.
Masz tu czarno na biały informacje od nas ze macie bubla i na co czekasz? Sam zapytaj ministerstwo jak ma byc, a nie czekasz nie wiadomo na co - z kazda sprawa czekasz az sie wyda i was pogoni ministerstwo ze bubla macie?
To gratuluje - tylko przypadkiem "eksperci" z sygnity, jak was ministerstwo pogoni w tej sprawie, nie wymyslcie sobie ze zrobice wybor dla gmin, jak to juz nie raz "uskuteczniacie", czyli wasza bzdura z ktorej nie macie jaj, sie wycofac, a obok tego dodatkowa opcja już prawidłowa. I potem bredzicie, że to kwestia jakichs "mitycznych interpretacji" i "niejasnych" przepisów.

Do roboty bo za to wam płacimy
opsopsops

Napisano: 06 kwie 2016, 21:45

nie karmic trolla
anka35

Napisano: 07 kwie 2016, 7:44

wnioski, ktore i tak przekazujecie do ropsu wprowadzacie do systemu ? /sygnity/

czy od razy w koperte i poszło ?
1986

Napisano: 07 kwie 2016, 10:51

Czy jest jakas szansa na wyszukiwanie wniosków w poczcie odebranej empatii po nr PESEL wnioskodawcy? Bo skąd ja mam wiedzieć przed wczytaniem do SD czy nie poskładali po kilka wniosków? A dobijamy do 2000 juz...

Czy coś już wiadomo w kwestii działania znacznika #oznaczenie sprawy# w wydrukach DECSW?
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 07 kwie 2016, 12:05

Tom. serwis. Tutaj nie ma sensu pisać takich rzeczy.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 07 kwie 2016, 12:10

oki, usunięte
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

ZAMKNIJ

Strona 6 z 28    [ Posty: 275 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem