Jak traktujecie przekazane dokumenty z innej gminy które otrzymaliście epuapem? Czy w takim przypadku żądacie przesłania oryginału aktu? (wniosek w tamtej gminie złożony w wersji papierowej)
ja miałam przez ezar przesłane i tylko drukowałam i tyle ale miałam szkolenie i pan mówiła że jezeli był złożony wniosek w fomrie papierowej to musi byc przekazany w formie papierowej
Ja proszę w takiej sytuacji o przesłanie oryginałów papierowych.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Wniosek elektroniczny powinien być przekazany Empatią.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Jeśli chodzi o przekazanie do dalszej realizacji to mowa jest o przekazaniu wydanej decyzji wraz z aktami sprawy, skany przez ePUAP to co najwyżej potwierdzone za zgodność z oryginałem kopie. Jeżeli chodzi o nierozpatrzony wniosek elektroniczny to przekazanie za pomocą funkcjonalności "przekaż wniosek" modułu emp@tia.