przekazujecie czy nie???
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
przekazujecie czy nie???
Kobita zmienia miejsce zamieszkania, u siebie robię dec.uchylającą a co z dokumentami???przesyłacie do właściwego organu, bo widzę ze jedne opsy przesyłają mi kopie a inne niczego
Re: przekazujecie czy nie???
Ja nic nie przekazuje.82gocha pisze:Kobita zmienia miejsce zamieszkania, u siebie robię dec.uchylającą a co z dokumentami???przesyłacie do właściwego organu, bo widzę ze jedne opsy przesyłają mi kopie a inne niczego
Przekazujesz a kopie pozostawiasz u siebie KPA organ własciwy musi mieć dokumenty na podstawie których ponownie wyda decyzję
- Sipera
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
- Kontakt:
poproszę o art.MM12 pisze:Przekazujesz a kopie pozostawiasz u siebie KPA organ własciwy musi mieć dokumenty na podstawie których ponownie wyda decyzję
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
To klient musi złożyć nowy wniosek w innej gminie. Na jakie podstawie mamy przesłać dokumenty na podstawie których mamy wystawioną decyzję??MM12 pisze:Przekazujesz a kopie pozostawiasz u siebie KPA organ własciwy musi mieć dokumenty na podstawie których ponownie wyda decyzję
Oprócz przekazujecie czy nie??? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
alimenty na rzecz inny osób
dochód uzyskany
błąd organu - pilne
dochody
wniosek o udostępnienie danych
Weryfikacja Empatia
Płatny wychowawczy
Skład rodziny - wniosek
Swiadczenie w formie rzeczowej !
Sprawozdanie
nienaleznie pobrane
ankiety dla beneficjentow 500+