przelewy - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 05 sie 2014, 12:23

pracuję na sygnity do tej pory robiłam listę wypłat przelewów drukowałam przelewy dawałam do obróbki księgowej i szło wszystko do banku tam kobitki robiły przelewy od sierpnia mamy my jako ośrodek wysyłać przelewy księgowa jest w szoku że będzie musiała wszystko wklepać ale to chyba jakoś pójdzie z systemu czy ktoś podpowie jak to zrobić tak krok po kroku
ala15

Napisano: 05 sie 2014, 12:52

napiszcie jak to jest u was :?
ala15

Napisano: 05 sie 2014, 13:00

Ja też pracuję na Sygnity i od 2 m-cy robię przelew elektroniczny do Pani Kierownik, Ona go zatwierdza wraz z księgową i przekazujemy do banku - wszystko elektronicznie. Bardzo duże udogodnienie!
mmm

Napisano: 05 sie 2014, 14:21

- mmm>> możesz napisać jak robisz przelew elektroniczny ja będę musiała robić do księgowej czy jej komputer musi być jakoś oznaczony nie mam pojęcia jak to ruszy jeśli możesz to pomóż
ala15

Napisano: 06 sie 2014, 8:27

podpowie ktoś :(
ala15

Napisano: 06 sie 2014, 8:35

robisz listę wypłat - zatwierdzasz ją

klikasz wydruki i wybierasz lista wypłat

wybierasz sobie szablon wydruku np. konta

po wydrukowaniu dla księgowości klikasz na przelewy elektroniczne i w wskazanym przez Ciebie miejscu generujesz plik z przelewami do banku a później to już na pendriva i do księgowości .... to kal po krótce....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się: PS/FA/AOON/OW/ŚW

Napisano: 06 sie 2014, 8:39

ja generuje przelewy bankowe w sygnity a potem "wchodzę w bank" i je importuję
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 sie 2014, 10:21

bardzo , bardzo dziękuję :P
ala15

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny