Przyjmę pod opiekę babcię . - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 6    [ Posty: 59 ]

Napisano: 01 kwie 2014, 14:14

uczucia emilki pozostają nieodwzajemnione:(
~:(

Napisano: 01 kwie 2014, 14:28

~;(
no ja nie jestem zaskoczona waszą postawą ( posty epatujące wrogością a wręcz nienawiścią)- nie mniej jednak ja tak nie chce i nie potrafię. ( No tak, tak..) Toteż jak mantrę powtarzać będę słowa
\" Bardzo, bardzo was lubię ;);)

ps. Przyjechałam ze szkół- fajny temat ugadaliśmy, włączyłam radio - pokręciłam i wskoczyła stacja radio Maryja;) poważnie
ale spoko
leci Sojka Staszek..i Tolerancja
\" kto jest bez winy, niech pierwszy kamień rzuci, niech rzuci śpiewa ..na miły Bóg..;) znacie to.

Buuu- ja nie żartowałam. Coś mądrego ? Pojecie względne- co niektórzy twierdzą , że teksty Disco Polo są mądre i życiowe- podaj temat ;) zatem.

~emilka

Napisano: 01 kwie 2014, 14:56

W tym wątku (i podobnie we wszystkich pozostałych) wrogość i nienawiść inicjuje użytkownik o nicku emilka. Co trzeba mieć w głowie, aby jak mantrę powtarzać słowa \" Bardzo, bardzo was lubię ;);)\" tym, którzy mówią: paszoł won! Żebranie o akceptacje, o lubienie w sieci... ? Co się dzieje u niej w realu?...
~:(

Napisano: 01 kwie 2014, 15:05

DDA
~terapeuta

Napisano: 01 kwie 2014, 15:23

emilka nie przejmuj się. wielu z tych \"mądrali\" potrafi powiedzieć tylko du...pa , d....pa
~ja

Napisano: 01 kwie 2014, 16:09

~Ja to wiem.;);) - dlatego uśmiecham się za każdym razem - kiedy tak piszą i próbują interpretować mój stan emocjonalny i życie w realu..;);)
~emilka

Napisano: 01 kwie 2014, 16:27

Osobnik o nicku \"emilka\" swoimi głupawymi postami niszczy tematy.
Ten temat nie zasłużył sobie na prostactwa ze strony innych a szczególnie nie jest tematem co robiłam/ robiłem dzisiaj.
Trzeba być chyba chorym lub próżnym by w tym temacie tak odpowiadać.
Ktoś chce komuś pomóc i pada głupawa odpowiedz.
Wstyd.
Życie zweryfikuje kiedyś tego osobnika i wskaże mu jego miejsce.
Nie będę odpowiadać na posty i tłumaczenia - \" emilka\", nie jest to mój poziom i mam nadzieje, że też nie Wasz pracownicy pomocy społecznej.

~Michał

Napisano: 01 kwie 2014, 16:53

BRAWO
~Wredna

Napisano: 01 kwie 2014, 16:54

Ja również przyjmę, conajmniej dwie. Niedrogo, za dwa tysiące od łebka.

;)
~BadAss

Napisano: 01 kwie 2014, 16:55

Michale
Przeczytaj swój post jeszcze raz - weź pod uwagę ton, słownictwo, ocenę ..czyli wszystko to co zarzucasz mi-
skoro ja jestem Zła- ty daleko nie odbiegasz;).
To nie twój poziom?? no wiesz ...;) a jaki ?

ps. nie dowiem się- wiem. Ponieważ dotrzymasz słowa i nie odpiszesz na ten post dzieciaku.
~emilka

Strona 2 z 6    [ Posty: 59 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x