Przyjmę pod opiekę babcię . - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 6    [ Posty: 59 ]

Napisano: 02 kwie 2014, 1:00

kończyła bleblanie
~maniek

Napisano: 02 kwie 2014, 10:19

Kobieta ma coś nie tak pod sufitem, to jest oczywiste, w tym przerost formy nad treścią. Brawo za trafną diagnozę \"terapeuta\".
~kt

Napisano: 02 kwie 2014, 11:10

emilka twoje wpisy są nudne i puste
~x

Napisano: 02 kwie 2014, 13:32

Terapeuta .

1. Jednomyślność grupy- w znaczeniu członkowie - którzy wykazują te same/ zbliżone poglądy, wyznają te same lub zbliżone wartości i realizują te same role społeczne. ( grupa forum spełnia te kryteria). Czyli mówimy o czynniku

2. \" doświadczam dysonansu ilekroć dostrzegam zagrożenie dla swojej samooceny \"- głownie poza rzeczywistością realną. Tak zakładam...
3. Zakładam również , że jako \"terapeuta\" - teorię autoafirmacji znasz --więc moje przypuszczenia dalsze będą nudą....

ps. absolutnie masz rację ;);) manipulacja i konformizm nie są strukturami - wpływają na struktury czyli mózg, umysł, zachowanie.
pozdrawiam.
Wątek odbiegł daleko od babci -- a może nie do końca..?;)
i co to jest PZPR?;)

~emilka

Napisano: 02 kwie 2014, 13:37

czyli JOanna jest manipulantką ..biedna babcia
~mix

Napisano: 02 kwie 2014, 14:10

Należę do starszej grupy pracowników socjalnych, a nawet bardzo starszej, ale wypowiedzi Emilki uważam za bardzo trafne. Wypowiada się używając nazewnictwa fachowego wyuczonego w trakcie studiów wyższych ( konformizm, manipulacja, autoafirmacja ) i te mądre słowa brane są przez pracowników socjalnych oczywiście nie wszystkich nie za mądre lecz za zarozumiałe. Ja też tak ładnie nie potrafię mówić, ale cieszę się, że gdzieś w pomocy społecznej są takie Emilki. Zapytajmy siebie co w Nas jest takiego, że Emilka działa nam na nerwy ?
~Ika

Napisano: 02 kwie 2014, 14:13

emilka nie czujesz że jesteś obciachowa?

ogarnij się i nie pisz więcej tego bełkotu

żadnego zdania nie umiesz prawidłowo sklecić i nie ma co tłumaczyć się swoim stylem czy pośpiechem

głupotą prześcigasz adama
~kicia

Napisano: 02 kwie 2014, 14:19

Mądre pytanie Ika.
ale brakuje mi też takiej odwagi słowa - jaką posiadasz TY.
Toteż pewno jestem gdzie jestem- a w pracy przyłączam się do grupy nędznych konformistów.
~lalka

Napisano: 02 kwie 2014, 15:20

Socjalne to proste kobitki które ukończyły łatwe studia nie wymagające wiele wysiłku. Do nich trza jak do śląskiego robotnika - prosto i konkretnie.
Emilka lubi zawijać swe wypowiedzi. Dlatego jej nie lubią. Nie lubią bo nie rozumieją.
~Adam

Napisano: 02 kwie 2014, 17:12

adam to sobie ją lub wymieńcie się numerami i dyskutujcie w ten zawiły ha ha ha sposób
zawija swoje wypowiedzi bo sama jest \"zawinięta\"
adam a ty jakie trudne studia skończyłeś?
studia składania długopisów czy studia sklejania kopert?
~kicia

Strona 4 z 6    [ Posty: 59 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x